writing-img

Jane Slalom Pro - počena guma

clock-img

09.05.2009, 08:36

clock-img

Jullija

pencil-img

131

Ali katera ve, kje bi se dalo dobiti novo gumo za voziček Jane Slalom Pro? Sem že vprašala v vseh trgovinah, pa nikjer ne dobim tako majhne. V Pikapolonici, kjer sem voziček kupila, tega ne držijo. Ali naj vztrajam, da mi jo naročijo? user posted image

clock-img

09.05.2009, 08:39

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Skiro d.o.o.
Latkova vas 214a,
3312 Prebold, Slovenija

Tel.:+386 3 7031 220
Faks:+386 3 7031 221
E-mail: info@skiro.si

Pošljejo tudi po pošti. Pripravi samo podatke, ki so napisani na gumi in ti jo bodo priskrbeli (če nimajo na zalogi).

clock-img

09.05.2009, 10:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2009, 15:35

clock-img

maca m

pencil-img

465

IZVIRNO SPOROČILO: Jullija

Ali katera ve, kje bi se dalo dobiti novo gumo za voziček Jane Slalom Pro? Sem že vprašala v vseh trgovinah, pa nikjer ne dobim tako majhne. V Pikapolonici, kjer sem voziček kupila, tega ne držijo. Ali naj vztrajam, da mi jo naročijo? user posted image

Jaz sem se pred nakupom pozanimala pri prodajalcu (Pikapolonica NM) in mi je rekel, da ni panike - da je že bilo nekaj primerov počene gume in so naročili novo. Pa probaj njih vprašat.

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

10.05.2009, 09:03

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Imam enak voziček pa se nama je to tudi zgodilo. Sem pelala k vulkanizerju, da je dal "injekcijo". Plačala pa sem 20€. Za avto pa mislim, da pride 25€!user posted image

clock-img

10.05.2009, 14:41

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Jaz sem dala za dve novi gumi z šlavfom v Skiroju 18 eur.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem