writing-img

Jane voziček

clock-img

04.11.2006, 19:38

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Ojla!

Tisti, ki imate Jane vozičke (Slalom pro)v olivno zeleni-oranžni kombinaciji, kje ste jih kupil? Kar nekaj družinic sem namreč že srečala z vozički v taki barvi, ampak v Pikapolonici, kjer te vozičke prodajajo, pa takih sploh nimajo! A ste jih preko spleta kupili al kaj?

Hvala za odgovor

LP

clock-img

05.11.2006, 16:33

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Mislim, da je to lanska barva in da so spomladi prodajali še stare zaloge. Letošnje barve so vse enobarvne in v kombinaciji s črno - zame dolgočasne.

Mogoče bojo naslednje leto kaj bolj živahne, ampak verjetno je to že prepozno zate ane.

clock-img

05.11.2006, 19:09

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Aja lanske so to, zanimivo. Ja do začetka januarja bi še nekako zdržali, potem pa bo skrajni čas, da gremo v nabavo.

Hvala

clock-img

05.11.2006, 20:05

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Poskusi vprašati v Pikapolonici, če vejo kakšne bojo barve drugo leto. Ampak januarja sigurno še ne bojo imeli novih barv.

Jaz sem voziček kupila lani oktobra, pa imam barvo iz leta 2004user posted image . Zgleda pri nas vse prodajajo z nekim čudnim zamikom.

clock-img

07.11.2006, 14:28

clock-img

T in J

pencil-img

25

Če si želite voziček Jane v lanskih barvah, morate zelo pohiteti. Jaz sem iskala tistega v modro- sivi barvi, pa je ena prijazna trgovka v Pikapolonici klicala po skoraj vsej Sloveniji, pa na žalost ni bilo celega kompleta več v isti barvi-vožicek, košara in jajčka. Je pa malo čudno, če kupiš vse v razlčičnih barvah, ne? Na žalost, pa so letošnje barve res vse enobarvne- ča vam je to všeč super, če ne ...

clock-img

07.11.2006, 14:29

clock-img

T in J

pencil-img

25

Aja, še to sem pozabila, baje bodo tudi drugo leto enobarvni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem