writing-img

Jane vozički

clock-img

10.09.2008, 10:31

clock-img

soncek_25

pencil-img

388

Pozdravljene!
Temo sem odprla v imenu prijateljce (ko bi jo vsaj v svojem ,ampak mi na vso žalost še ni uspelo zagledatiuser posted image , še vedno čakam). V glavnem, na netu, oziroma na strani jane.es imaš veliko izbiro teh vozičkov, ki pa se jiih na žalost v sloveniji ne da dobit (mogoče se motim), razen Pikapolonica ima kakšen primerek. Zanima me voziček Jane Carrera Solo, ter Jane Carrera Aniversario...Katera ve, kje se ga da videti, ali ima katera izkušnje z njim?
Želela je sicer Chicco Trio 4 me, vendar sta jo sedaj ta dva vozička čisto prevzela.

Hvala vsem za pomoč.

POzdravčekuser posted image

clock-img

10.09.2008, 12:00

clock-img

katarinas

pencil-img

891

Živjo!

Za ta dva modela Jane vozička prvič slišim, mislim da jih pri nas res nimajo. Sama imam Jane Slalom pro in sem z njim zelo zadovoljna. Prijateljica naj se pozanima v Zagrebu, žal se pa sedaj ne spomnim kje točno je ta trgovina oz. kako se imenuje - poskusi naj vpisati v google (je pa edina trgovina v Zagrebu, vsaj to vemuser posted image )

clock-img

10.09.2008, 12:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2008, 12:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2008, 20:48

clock-img

soncek_25

pencil-img

388

Katarinas in Metulj333 najlepša hvala! Ni še nobena slišala, da bi bila trgovina v Zagrebu, tko da ste ful pomagale. Tudi meni osebno so ti vozički res ful lepi.

clock-img

10.09.2008, 22:43

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Lahko pa ga naroči preko ebaya. Tukaj je en link nemške trgovine, ki pošilja po vsem svetu.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem