cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Janja ter Lidija...HVALA

clock-img

19.08.2005, 16:26

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Saj me je sram priznati vendar moram:ups:. V porodnišnico sem dobila prečudovito darilo od dveh RR-jevki. Sram me je priznati da ne vem od katerih dveh...pravzaprav vas poznam samo pod vašim nickom.

Tako da JANJA Z ANDRAŽEM in LIDIJA Z NIKOM IN ŽANOM. Za zadnjo se mi sanja vendar ne bom ugibala, da ne bom kaj mimo udarils...saj vem me je lahko sram saj me je:ups:. Javita se mi tukaj ali na privat ali pa mi vsaj povejte njihove nicke, da se jima lahko zahvalim.

Drugače pa najlepša hvala večjega presenečenja nisemn doživela razen rojstva seveda;)

clock-img

19.08.2005, 18:07

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pomoje sta janja in lidija. sta pa menda sestri:bravo::bravo: poglej pod iskalnik pa boš našla tudi jaz sem.:bravo::bravo:

clock-img

19.08.2005, 18:09

clock-img

puncica

pencil-img

9847

je pa pri lidiji fantek z blont laski gor, pa v rumeni majčki pa belih hlačah pa tako resno se drži, pri Lidiji pa pa mal večji fantek v beli majčki pa zadaj je zelena trava

clock-img

19.08.2005, 18:10

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Lidija
25 letna mamica štiriletnega Nika in trimesečnega Žana, sta sta največja sončka v maminem življenju

janja
32 let, mamica najlepšemu lumpku Andražu (7.9.03)

No zdej pa dost puncica:)-

clock-img

19.08.2005, 23:12

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Točno tako je, kot ti je napisala Puncica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem