writing-img

Januarčice - koliko ste se zredile

clock-img

11.07.2005, 12:40

clock-img

natja_

pencil-img

176

:bravo: :bravo: :bravo:

Januarske :nosecka:, moram vprašat, koliko kg ste si pridobile do sedaj, ker jest sploh nimam nič več apetita kot prej, pa se zdim sama sebi kakor balonček :)-. Sem pa včeraj poiskala skrito tehtnico in vidim +1kg.... Kako pa pri vas kaj kaže..?

srečno......natja :miska:

clock-img

11.07.2005, 12:44

clock-img

mala važička

pencil-img

146

jaz se zaenkrat še nisem nič. Mi je pa ful čudn da se mi na tehtnici nič ne pozna, ker trebuh imam mal večji, joškice pa ful večje.
Drugač sem pa v 13. tednu.
Kolk daleč si pa ti Natja?

clock-img

11.07.2005, 12:48

clock-img

natja_

pencil-img

176

Ojla,

V sredo bom dopolnila 12t... komaj pa čakam na NS, ki jo imam v petek...
Ti si jo že imela?

natja:nosecka:

clock-img

11.07.2005, 12:52

clock-img

mala važička

pencil-img

146

ja jaz sem jo imela prejšnji petek, ko je bilo točno 12 tednov.
Jaz sem jo tud komaj čakala. Je pa vse ok. Tko da upam da bo tudi pri tebi.

A tebe pri ginekologinji tud s čevlji tehtajo. Men je bilo na nuhalni ful čudn ko mi je rekla da nas se ne sezuvam. Pa ravno tisti dan je bil ful mraz tako da sem imela čevlje ki jih nosim pozimi.
Tko da sem imela malo več kg kot doma.

clock-img

11.07.2005, 12:58

clock-img

natja_

pencil-img

176

Ja, tehtam se s čevlji, zato pa tudi slab kg odštejem...:)-
Zdaj pa se moram skenslat z ringaraja, ker imam še dosti dela do konca šihta...

Lep dan - natja

clock-img

11.07.2005, 13:32

clock-img

Anonimen

Jest sem se tud +1 zredila. Pa mi je tud čudno po eni strani, da ne kaže več, ker je buši tolk večji že pa joške tud.
Jaz sem pa vztrajala, da se hočem brez čevljev tehtat, ker ta prvič sem mela glih ene težke gojzerje gor, ker je deževalo. Pa je rekla, da se moram od zdaj dalje vedno bosa tehtat. Tud prav.
Je pa groza, da mi una tehtnica 3 kg več kaže kot ta doma.:zmeden:

clock-img

11.07.2005, 13:37

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

živijo!
Jaz sem pa shujšala -3 kg, ker se nenormalno veliko bruhala. Sicer sem prvič tudi, ampak ne toliko! Pri G se pa še nikoli nisem tehtala s čevlji, pa vseen tista tehtnica pokaže kilco več kot pa moja doma!
Lp :nosecka:

clock-img

11.07.2005, 13:42

clock-img

Anonimen

Jz sem bla 57, najprej sem malo shujšala, zdej sem pa en kilogram in pol pridelala :)- 58,5.

clock-img

11.07.2005, 13:45

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jst mam +3kg....15t2d

Tinka

clock-img

11.07.2005, 14:20

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

jest pa +2 kg :zmeden:

clock-img

11.07.2005, 14:36

clock-img

štručka

pencil-img

211

Najprej +0,5kg, potem pa sem padla na -2kg.
Ampak počutim se ok...:bravo:

clock-img

11.07.2005, 14:49

clock-img

pinka1

pencil-img

137

Jst imam zaenkrat še -1kg. bomo videli kako bo naprej. Sem v 13. tednu.

clock-img

11.07.2005, 15:22

clock-img

rija

pencil-img

15589

13t +1 kg.

clock-img

11.07.2005, 15:27

clock-img

A & T

pencil-img

349

Jaz imam drugace 55 kg, zdaj pa tehtam 58 kg, vendar se za kg ne sekiram prevec, saj sem po prvem porodu ze po tednu dni imela manj kg kot kdajkoli prej. Nespanje, dojenje in otrocicek naredijo svoje - na sreco hujsanje.

Pazite nase in na svoje zaklade.

clock-img

11.07.2005, 15:40

clock-img

renan

pencil-img

1377

Imam 60, kar je pravi mali šok. (15t3dni) Še nikoli nisem imela toliko. Včasih sem imela tam ok. 52,53. Je pa res, da se zelo zelo redko tehtam, pa je mogoče že ob zanositvi bila kakšna kilca več. Me pa čudi to, da sploh tako veliko ne jem. Sladkarije me nič ne rajcajo...
Verjetno bo še več kil, saj se mi je pa zdaj še tek povrnil in moram kar pogosto nekaj prigriznit.
Sem pa brala v eni reviji, da je pridobivanje kil zelo individualno, pa se nekatere bolj redijo, čeprav veliko ne pojejo. Tiste, ki so prej bile presuhe pa najprej pridobijo kile za normalno težo in nato zraven še nosečniške kile. Baje, da telo vse zaloge pošilja v predel trebuha, riti in stegen kot neke vrste rezervo za razvoj bebike.

clock-img

11.07.2005, 18:51

clock-img

Anonimen

Isuse! Kakšna pa še bom, že tako mi gre vse v rit! Nič ne pomagajo velike zize, če je pa rit še večja! :)-

clock-img

12.07.2005, 07:31

clock-img

puri

pencil-img

2171

+ 1kg, 12t 3d

clock-img

12.07.2005, 08:12

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

Dans mam točno 2 kg več - 13t 4d.
Ma kg ni vse. Včeri sem bla pri zdravnici, k sem mela ene pike na desnem boku mal višje. Me je ful bolelo brez dotikanja in je ugotovila da je notranji herpes. To pa zdravijo z antibiotiki, ki jih meni ne sme dat! Rešitev: hladni obkladki in trpljenje ob bolečini. Zaenkrat še ne boli tko ful, zna pa taka stvar fajn bolet in dolgo trajat!! Pa še dlesni me neki j.... Prej in pol zdrava zdej pa tko! Upam da ne bo še kaj hujšega! Hude so ble pa sanje dans - sem sanjala da se m ful krvavela - groza, morm čimprej pozabit!

Spet bo en oblačen dan, mejte se lepo, pa si pišemo!!

:sloncek:

clock-img

12.07.2005, 10:50

clock-img

MatMaj

pencil-img

208

Jaz pa sem :nosecka: 14t4d in sem se zredila iz 66kg na 69kg. Pa še to sem pridobila v prvem mesecu, ko še sploh nisem vedela, da sem noseča. Potem pa sem izgubila kilogram, tako, da jih imam sedaj 68. Pa sploh ne vem zakaj, saj nisem nič bruhala pa sem kar lepo papcala.
Je pa res, da imam preveč nizek pritisk in sem zmeraj grozno utrujena z vrtoglavicami, in križ me že zdaj boli, pa tudi medenične kosti me bolijo... kaj šele bo??? :zmeden:

clock-img

12.07.2005, 16:53

clock-img

Marjancasklanca

pencil-img

23

Prvo smo malo hujšali -1kg, nato smo se redili +2kg, končna bilanca kaže +1kg. Busi pa se že tudi malo vidi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem