writing-img

Jasli-prekomerno plačevanje

clock-img

16.12.2005, 14:47

clock-img

Metuljčica04

pencil-img

197

Končno dobim iz občine odločbo o plačevanju jasli in ugotovim,da smo plačevali en razred preveč od septembra.Nisem vedela,da se to tudi lahko dogaja ! Vse moraš preverjat sam,če ne si takoj oškodovan.Od pristojnih zato, se nihče sam "nič ne spomni",dokler sam ne prineseš na "pladnju".

L.p.!user posted image

Življenje je igra,igrajte jo!
Življenje je izziv, sprejmite ga!
Življenje je sen,uresničite ga!

clock-img

17.12.2005, 06:35

clock-img

mala

pencil-img

913

tudi pri nas se je zgodilo enako in kar nekaj mesecev smo plačevali prevč velik preveč!Ne vem zakaj ne morejo pač povedat da plačujemo preveč no pol k neseš pač drugo vlogo za znižanje te pa še neki napizdijo zakaj nisi prišel prejuser posted image mislm kje je tle logikauser posted image

clock-img

17.12.2005, 19:43

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kako pa sta vedeli, da plačujeta preveč??? A to najprej v vrtcu določijo ceno, potem pa od občine dobiš koliko bi naj plačeval, ali kako??? Mali bo šel skoraj v jasli, pa me zanima kako je s temi stvarmi...

clock-img

17.12.2005, 19:44

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Pa še to - kaj potem ti nekaj časa ni treba plačevat oz. manj, da se to pokrije, kar je bilo preveč??? 

clock-img

18.12.2005, 19:14

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Metuljčica - kot vidim, si tudi ti iz Maribora. Septembra smo vsi plačali nek pavšal, ker se na občini niso zmigali in izračunali, v kateri razred pademo. Sedaj ti bodo pa verjetno odšteli pri naslednjem plačilu. Mi smo pa plačali za dva razreda premalo, tako da bomo ta in naslednji mesec morali razliko doplačati - cifra je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem