writing-img

Jasli v Kranju-katere še obstajajo?

clock-img

14.05.2008, 10:48

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Če so Kranjski vrtci zasedeni. Kaj nam še preostane?
Zanima me pa za jasli.

clock-img

14.05.2008, 11:13

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ne razumem zdaj dobro. Praviš, da so kransjki vrtci zasedeni, hkrati pa sprašuješ za jasli. A to misliš privat ali kako?

Kolikor vem, sta na Rupi dve varstveni družini (oziroma kakorkoli se pač reče tistim, ki varujejo otroke). Moja soseda je imela punčki tam in je bila zadovoljna.

clock-img

14.05.2008, 13:13

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Ne, ne zanima me privat varstvo. Zanima me, če so v Kranju ali bližnji okolici še kakšni dugi vrtci, ki imajo jasli in ne spadajo med Kranjske vrtce.

clock-img

14.05.2008, 16:53

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Ne razumem zdaj dobro. Praviš, da so kransjki vrtci zasedeni, hkrati pa sprašuješ za jasli. A to misliš privat ali kako?

A so jasli kaj drugega kot vrtec oz spadajo kam drugamuser posted image

clock-img

14.05.2008, 19:47

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Jasli ima tudi Baragov vrtec (Stražišče). Je pa katoliški. Ne vem koliko ti je to "problem".

clock-img

14.05.2008, 21:44

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Ne, ne zanima me privat varstvo. Zanima me, če so v Kranju ali bližnji okolici še kakšni dugi vrtci, ki imajo jasli in ne spadajo med Kranjske vrtce.

Aja. Ja, Baragov vrtec v Stražišču (ta je verski), za druge pa ne vem. Ta pri šoli Simon Jenko sicer ne spada pod kranjske vrtce, ampak nima jasli. Koliko je pa star otrok?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem