cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Javljam se po dolgem času

clock-img

22.01.2007, 13:23

clock-img

zorica

pencil-img

770

Najprj bi vas vse lepo pozdravila.Sem se odločila, da zopet malo sodeljuem, ker sem si malo vzela odmor od RR.Se mi je zdelo da sem imela enostavno prepolno glavo vsega.Malo sem se skulirala, malo me je obsedenost minila.
Seveda si še vedno želim bebico, ampak sedaj več ne vidim znak zanositve v vsem user posted image

Rada bi vam povedala da gre moj dragi jutri teden drugič na spermiogram, naslednji dan pa morava priti oba, saj bodo vsi izvidi gotovri (spermiogram + hormonske preiskave ).Bova vidla kako bo.Nekako imam občutek da bova letos zagledala magični +.Nevem od kot ta občutek, ampak je ful prisoten.Mogoče zato manj sekerancije.
Pojma nimam kdaj imam  O, midva veselo vsaj vsak drugi dan user posted image  pa tudi če se nama včasih ne ljubi, pač ne.Ful sem postala sproščena in želim enako tudi vsem vam, ker vem kako utrujajoče je to računanje ipd.

Še enkrat lep pozdrav

clock-img

22.01.2007, 13:48

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Vesela sem zate in dobrodošla nazaj med nas RR... Ob enem pa vama želim, da čimprej zagledata user posted image  user posted image .

clock-img

22.01.2007, 13:49

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Več nas je, boljše je. Želim vama, da čimprej zagledata magični +.

Pa user posted image user posted image user posted image  za srečo!

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem