writing-img

Jaz bi spet jamrala...

clock-img

27.03.2008, 22:11

clock-img

Anonimen

... sej lahk a ne?

Joooooooooooooooooooooj znorela bom poleg tega faksa....
Pa jaz se ne morem piflat..... Matr... tak odpor mam do učenja.....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sej vem da moji problemi niso neki jaki problemi... sam danes sem se čist ob živce spravila.

A ma katera kak nasvet kako se psihično prepričat da je snov zanimiva pa čeprav ni?

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 28.3.2008 7:43:19 >

clock-img

27.03.2008, 22:14

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

... sej lahk a ne?

Kdo ti brani?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

27.03.2008, 22:16

clock-img

muška

pencil-img

3223

hmmm, jaz sem si danes prinesla iz knjižnice kar 3 ITA slovarje, volja, pa to,... ampak eh, kaj naj rečem nekaj je v zraku user posted image  . Saj, danes se še smejem, ko bo pa panika, pa bom spet samo grdo gledala, pa tečkala user posted image

clock-img

27.03.2008, 22:18

clock-img

Anonimen

Tolaži se da bo enkrat tega učenja konec in ti boš imela fax!!

clock-img

27.03.2008, 22:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LAmama

Tolaži se da bo enkrat tega učenja konec in ti boš imela fax!!

Ko bi ti vedla kolk let si že to govorim...user posted image user posted image user posted image
V bistvu ne verjamem več da bom sploh kdaj končala s tem učenjem.

clock-img

27.03.2008, 22:23

clock-img

Anonimen

Kok časa ga pa že delaš?Kaj študiraš (če smem vprašat) redno?

clock-img

27.03.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

Ja sem delala redno ja...  Preveč let... absolutno... ampak tako pač je če si na faksu ker pač moraš bit tam, ker ti je zmanjkala točka za "tvojo" smer.
Obup pač.

clock-img

27.03.2008, 22:29

clock-img

Anonimen

Saj bo...jaz se tudi pripravljam na šolo jeseni...verjetno kar na daljavo, ker se raje sama učim (mi je lažje) pa tudi z varstvom bi bil problem...

Reci si sedaj se bom učila in naredila čim ta fax, da bom potem lahko uživala!user posted image

clock-img

27.03.2008, 22:50

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Motovilcica, te čist razumem. Jaz sem svoj faks pacala 10 let, a lani mi je pa uspelo tud diplomirat. user posted image
To je res en božanski občutek, sam kaj ko se pol šele vse začne.....iskanje službe. Sam to je pa že druga stvar.
Potrudi se, enkrat boš prišla do konca in takoj pozabla za vse za nazaj.

clock-img

27.03.2008, 22:57

clock-img

Anonimen

Luka jan sej jz nisem daleč od tebe... pa UPAM da letos diplomiram, ker če ne... bom šla kr prostovoljno na Pohorje... aja.. no v center MB-jauser posted image

clock-img

27.03.2008, 23:03

clock-img

lex

pencil-img

6532

zdaj se uči ko nimaš otrok. Jaz sem se za strokovnega zbujala ob 4.30, da sem se učila, ker se drugač nisem mogla (se mi je lažje zjutraj vstat, kot pa zvečer, ko sem bila zmatrana). Res zraven otrok učit, vsaka čast tisim ko delajo fax poleg otrok, meni bi se zrolalo, mojemu pa še prejuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

27.03.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lex

zdaj se uči ko nimaš otrok. Jaz sem se za strokovnega zbujala ob 4.30, da sem se učila, ker se drugač nisem mogla (se mi je lažje zjutraj vstat, kot pa zvečer, ko sem bila zmatrana). Res zraven otrok učit, vsaka čast tisim ko delajo fax poleg otrok, meni bi se zrolalo, mojemu pa še prejuser posted image

No sej otrok še doooolgo ne bo na vidiku (vsaj glede na okoliščineuser posted image ).
Sicer pa... to tud jaz pravim... vsaka čast tistim, ki imate otroke, pa delate faks poleg.

clock-img

28.03.2008, 06:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Če ti učenje ta dan ne gre, ga pač prestavi za drug dan, se boš pa takrat lažje.

clock-img

28.03.2008, 07:00

clock-img

alička

pencil-img

2082

Sej gre tudi z otrokom. Samo če bi imela maloooo več volje bi bilo tudi luštno. Najhuje mi je, ko se pripravljam za nek izpit, vstajam sredi noči, ker se čez dan in med vikendi zaradi male ne morem učiti, potem pa izpita ne naredim user posted image . Veliko preberem med vožnjo na šiht, ker se pač vozim z avtobusom, ker imam službo v centru Lj. kjer je parkiranje skoraj znanstvena fantastika.

Sej enkrat bo tudi nam uspelo diplomirat!

clock-img

28.03.2008, 10:24

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Eh ja fax....tudi jaz mam dva mulčka in po 4-ih letih bom diplomirala, vsak čas. Tako dolgo že pišem diplomo, da si grem že na jetra. Ampak prfoks me pa še kar gledauser posted image .
Saj bo matovilcica, v roke s spravit, pa naštudirat take kratkoročne cilje si zadajaj, pol pa prideš do dolgoročnih. Npr...ko se naučim 10 strani, grem na kofeuser posted image  men je to kar pomagalo, pri učenju.
Pa še to, da je mami popazila pupo ko je bila majhna in nisem smela tega časa zapravit za druge stvari kot učenje.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

28.03.2008, 10:29

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Moj recept je bil tak da ko nisem imela volje se absolutno nisem vsedla za knjige ker sem v knjigo gledala z glavo pa sem bila čisto na drugem koncu in sem v bistvu zapravljala čas. Absolutno pa imej vmes pavze, sicer pa sem se jaz največ naučila in vedno najlepše ocene dobivala ko je bilo zunaj toplo in sem se zunaj učila, takrat mi tudi ni bil nikoli problem se za knjige spravit 

clock-img

28.03.2008, 10:30

clock-img

P I N K

pencil-img

10

Nč jamrat,
si fejst punca
in boš zmogla!!!

Srečno!

Nobody likes to lose their inner voice
The one I used to hear before my life
Made a choice
But I think nobody knows

clock-img

28.03.2008, 11:16

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Pa še to, da je mami popazila pupo ko je bila majhna in nisem smela tega časa zapravit za druge stvari kot učenje.

E, to je pri meni isto. Ni problema za varstvo, ampak takrat moram delat za faks. Sej drugače bi v bistvu imela slabo vest, če bi takrat recimo ležala pa cajtenge brala. Čeprav bi mi včasih ful pasalo malo lenarit. Ampak lenarili bomo ko bomo v penzjonu. Tko da - naprej v nove zmage!

Joooj, tudi meni gre na živce tale moja diploma, jo pacam že celo večnost. Zdej so mi pa zaradi materinstva še status podaljšali do konca marca 2009 (bi blo boljše če bi me nekdo v rit nabrcal, da dobim malo pospeška user posted image )

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

28.03.2008, 11:27

clock-img

tins

pencil-img

385

Absolutno pa imej vmes pavze, sicer pa sem se jaz največ naučila in vedno najlepše ocene dobivala ko je bilo zunaj toplo in sem se zunaj učila, takrat mi tudi ni bil nikoli problem se za knjige spravit

Se popolnoma strinjam!! V tem mrazu sem že 3 mesece totalno neproduktivna in posledično si zdaj še konstantno očitam, da sem smotana, lena... No, ampak sem se malo potolažila, da imajo očitno tudi drugi take problemeuser posted image .
In Matovilčica: ti boš letos diplomirala, mene čakata pa še najmanj dve leti user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tins -- 28.3.2008 11:30:44 >

clock-img

28.03.2008, 12:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Če ti učenje ta dan ne gre, ga pač prestavi za drug dan, se boš pa takrat lažje.

ja no sam jz to učenje prestavljam že cel mesecuser posted image user posted image

No... ampak dans bom nadoknadla... sem se tako odločila... za cel teden nazaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem