writing-img

Jaz imam skoz podočnjake

clock-img

20.11.2008, 09:26

clock-img

karinka

pencil-img

257

Sem bolj blede polti, pa če pegasta sem. No dobro to še gre, ampak podočnjaki. Čisto skoz (pa naj bom spočita ali utrujena), sem pod očmi čisto črna.

Enkrat mi je kozmetičarka rekla, da imam očitno tam veliko bolj tanko kožo, zato se mi tako pozna.

Poizkusila sem že z korektorjem (znamke ne vem več), pa mi sploh ni prekril.

A obstaja še kakšen "čudežen" puder. Ker res zgledam slabo. Poleti ko imam barvo je OK, zdaj pa user posted image

clock-img

20.11.2008, 09:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Pred časom sem sama spraševala isto... rešitev je ART DECO CAMUFLAGE (v svinčniku ali kremi)... kakor sem na prejšnji temi napisala - še ustnice ti zakrije, če se dobro namažeš s tem user posted image , tako, da kar verjemi, da podočnjaki niso vidni.

Cena: 10€.
Prodajno mesto: vsaka bolje založena drogerija.

clock-img

20.11.2008, 09:38

clock-img

karinka

pencil-img

257

Kerensa hvala. Bom takoj danes kupila.

clock-img

20.11.2008, 09:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja jaz sem tudi letela isti dan v Mullerja user posted image , ampak potem sem pa še cel BTC prehodila, da sem našla pravi odtenek, saj je ta hudič kar dobro prodajan, očitno... ej, ampak sem zadovoljna... zdaj, ko sem temnolaska, pa še toliko bolj, saj se podočnjaki temnolaskam bolj poznajo kakor blondinkam.

clock-img

21.11.2008, 14:37

clock-img

petra2a

pencil-img

289

A je veliko odtenkov...da vem, če grem lahko sama, da bom probavala, ali lahko vzamem tamalo sabo. Sitna bo, pa to....pa dons ko zakleto nimam nobenega varstva.

clock-img

21.11.2008, 14:43

clock-img

jajula

pencil-img

1191

kukr sama kupujem od art decoja reči dobim samo v mullerju.
mi je pa kozmetičarka rekla da malenkost so podočnjaki odvisni tud od pomanjkanja tekočine - tko da dost vode pit (in seveda dober korektor)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem