writing-img

Jaz nimam komentarja...

clock-img

15.01.2006, 07:43

clock-img

Anonimen

clock-img

15.01.2006, 07:51

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja kaj češ sama je še otrok pa ima že svoje otroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2006, 07:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

a otrokov oče pa čaka da bo imela 18 letuser posted image

clock-img

15.01.2006, 08:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nam se morda res zdi neverjetno, a tam ljudje živijo v revščini (da ne govorimo o kontracepciji) in se jim takšne stvari ne zdijo nenormalne (no ja, morda kakšni dve leti starejše punčke) pa imajo hitro otroke.

clock-img

15.01.2006, 08:49

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Grozauser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2006, 10:30

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

O MOJ BOG!! Pa sej to ni res!!! Mislim, sej ma mamico, ki ji lahko vsaj kaj namigne o teh stvarehuser posted image !!!

Res, da so revni pa to, ampak to je se vecji razlog, da ne štepajo ortok kar vsevprek!!!

clock-img

15.01.2006, 10:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Oh, da ne boste mislile, da se to lahko zgodi samo kje daleč. Pred leti je bil v naših koncih tragičen primer dveh sester, starih 11 in 13 let, obe istočasno noseči od lastnega očeta, prascauser posted image . Samo onidve sta imeli vestno zdravnico, ki je opazila, kaj se dogaja, in so jima pravočasno naredili splav.

clock-img

15.01.2006, 11:04

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Križana gora ....kar groza me je kake stvari se dogajajo!!!

clock-img

15.01.2006, 12:20

clock-img

Anonimen

Mene je kar streslo...ne morem verjet, da se to dogaja...

clock-img

15.01.2006, 14:15

clock-img

wallery

pencil-img

233

Tudi sama sem brez besed ,pa da ji mama nič ne reče,ne vem no.

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

clock-img

15.01.2006, 14:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ne more drgac bit, ce ni nobenga redauser posted image

clock-img

15.01.2006, 14:34

clock-img

matahari

pencil-img

223

To je katastrofa tretjega sveta...res da tam dekleta prej dozorijo ampak kje je njena mati?? Verjetno je bila sama v enaki situaciji..A ni žalostno, da tale naš svet raje usmerja energije v vojne in podobne zadeve kot da bi pomagal ljudem v revščini... 

clock-img

15.01.2006, 16:08

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kar slabo mi postane, ko preberem kaj takega. user posted image

clock-img

15.01.2006, 22:16

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Groza.user posted image
To je ,če ima otrok otroka.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.01.2006, 22:57

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Da sem jaz njegova zena, mu lastnorocno odrecem k****. Kako sploh lahko to naredi svoji hcerki?!??!  

clock-img

15.01.2006, 23:14

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Mislim, da mal preveč gledate na to kako je pri nas, morate vedeti, da tudi v ZDA, kjer so baje full razviti imajo deklice prej otroke kakor pri nas, saj je v nekaterih državah ZDA tak zakon, da mora mati zaprosit za kontracepcijske tablete, ni tako kakor pri nas, ko gre frklja 14 let stara sama k g., če ste kdaj gledale ricki, bi lahko videle, kaj se vse tam dogaja, dekle prosi mamo naj gre po kontracepcijo za njo pa mati noče slišat za to, ker bo raj punco priklenila, kakor pa da bi pomagala vsaj toliko da dekle ne zanosi, če ji že ne zna sama svetovati kako pa kaj. Na oni strani atlantika so kar se teh stvari tiče full za nami, na splošno so američani zelo slabo razgledan narod, saj drugega kakor svoje zgodovine tako ne poznajo, za njih je zemljepis en velik ? tako da lahko veste, da je na jugu še slabše, saj so razmere slabše in je pri njih še izrazitejša razlika med revnmi in bogatimi, pa tudi pijancev, ki ne vedo kaj delajo je vse več. Zelo verjetno je vsaj meni se zdi, da je ta deklič žrtev spolne zlorabe, saj se morajo otroci klanjati starejšim, tako da bodite vse srečne da živimo v civiliziranem svetu, čeprav je tudi pri nas vse več tega, čeprav si nekateri še vedno zatiskajo oči pred tem.

upam, da vam nisem pr4več zatežila, venda se mi zdi, da tu zgražanje ne pomaga, na žalost me tam doli ne moremo nič narediti okrok tega lahko pa le upamo, da bomo same znale svoje otroke obvarovati, predvsem pa poučiti o varni spolnosti, ker se v današnjih časih starostni prag strmo spušča.

lepo se imejte

čao

< Sporočilo je popravil lana -- 15.1.2006 23:15:43 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem