writing-img

Jaz sem danes...

clock-img

29.08.2007, 07:38

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

... spet nekaj iz skrinje vzela... In sicer joto...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

29.08.2007, 07:43

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz pa še ne vem kaj bi danes kuhala. čakam na vaše ideje.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

29.08.2007, 07:48

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Filane palačinke in tatarska omaka, pa kruh

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

29.08.2007, 08:17

clock-img

Anonimen

jaz bom pa najbrž kar špagete s tuno.user posted image

clock-img

29.08.2007, 08:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

... spet nekaj iz skrinje vzela... In sicer joto...

Pri nas je bila včeraj, danes pa ne vem, kaj bo.

clock-img

29.08.2007, 08:32

clock-img

muha1

pencil-img

666

Krompirjev zos s pečenimi hrenovkami user posted image

clock-img

29.08.2007, 08:48

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz pa še pojma nimam,včeraj smo imeli špagete bolones,danes pa čakam na vaše ideje.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

29.08.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Jaz pa še pojma nimam,včeraj smo imeli špagete bolones,danes pa čakam na vaše ideje.

Poskusi tole:Hitro pripravljeno,pa dobro.Ne silim pa te neuser posted image
Jaz sem si včeraj na hitro za kosilo naredila:
Tri jajca sem stepla v skledi v jajac naribala parmezana,posolila,popoprala,dodala nekaj moke,da se je masa malenkost zgostila.V ponvi na žlici olja popražila nekaj koščkov pancete,nato gor zlila pripravljeno maso in popekla z obeh strani,zraven pa skledo solate.Njam njam.

clock-img

29.08.2007, 08:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz tut še zbiram ideje????

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

29.08.2007, 09:07

clock-img

Anonimen

Zelenjavna zloženka
Svežo špinačo, korenček in por lahko uporabimo tudi v lahki zelenjavni zloženki s skuto. Po receptu gospodinj s Planine najprej pripravimo zelenjavne sestavine. Svežo špinačo popražimo na maslu, dodamo drobtine, moko, smetano, muškatni orešček in poper, za spremembo pa lahko špinači dodamo nariban sir. Korenček skuhamo, naribamo in mu dodamo curry, sol in mleto kumino. Por popražimo, solimo in popopramo. Skuti primešamo jajce in solimo. Pripravljene zelenjavne nadeve dodamo, vsakega posebej, med plasti vlečenega testa. Za polivko pripravimo bešamelno omako ali pa jajčni rojal. Zanj najprej stepemo jajce, dodamo sladko ali kislo smetano, solimo in dodamo nariban muškatni orešček. Pečemo v pečici pri 170 stopinjah Celzija, približno dvajset do trideset minut. Za omako lahko uporabimo tudi pelate, ki jih pocvremo in prelijemo s smetano.

clock-img

29.08.2007, 09:08

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jaz bom pa naredila kalamare v omaki.

clock-img

29.08.2007, 09:15

clock-img

Anonimen

Pri nas bo piščanec in krompir pečena v pečici, zraven pa zelena solata s paradižnikom.

clock-img

29.08.2007, 09:38

clock-img

bodoča...

pencil-img

31

jaz tudi nimam pojma user posted image

vem da bo goveja juha... mogoče skutine palačinke (iz skrinje ven), mogoče mesni sir, mogoče špinača, mogoče... bom tukaj našla idejo!

clock-img

29.08.2007, 09:43

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Mislim, da bom danes skuhala joto z zelja (hvala za idejo) in šmorn za čez.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

29.08.2007, 09:44

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Krompirjev zos s pečenimi hrenovkami

kako pa se naredi krompirjev zos?

clock-img

29.08.2007, 09:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Krompirjev golaž
Gospodinje na Planini pripravijo krompirjev golaž iz svinjskega in iz govejega mesa. Na masti najprej prepražijo čebulo, ko ta porumeni, dodajo na večje kose zrezano goveje ali svinjsko meso. Vse skupaj prepražijo, zalijejo po potrebi z vodo in dušijo. Ko se meso malo popraži, naredijo podmet in malo paradižnikove mezge ter vse skupaj zalijejo in pustijo, da se ob srednje močnem ognju primerno zgosti. Posebej skuhajo na večje kose narezan krompir. Pazijo, da se krompir ne razkuha in ga nato odcedijo ter stresejo v mesni golaž. Dodajo začimbe, majaron, baziliko, poper in sol ter vse skupaj pustijo, da se pokuha še približno 15 minut. Jed odstavijo in pustijo še malo, da se zgosti. Krompirjev golaž najpogosteje pripravijo kot samostojno jed za večerjo.

clock-img

29.08.2007, 10:11

clock-img

Anonimen

Gospodinje na Planini

Kateri? K zdaj sem pa že ene dvakrat zasledila, da se recepti začnejo vedno s te: gospodinja na Planini user posted image

clock-img

29.08.2007, 10:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Gospodinje na Planini

Kateri? K zdaj sem pa že ene dvakrat zasledila, da se recepti začnejo vedno s te: gospodinja na Planini user posted image

user posted image user posted image Ja zato ker pri njih pobiram recepteuser posted image user posted image Samo,da imam tako nesrečo,da moji izbirčneži ne dovolijo,da bi eksperimentiralauser posted image

clock-img

29.08.2007, 10:26

clock-img

kaja26

pencil-img

320

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Krompirjev golaž
Gospodinje na Planini pripravijo krompirjev golaž iz svinjskega in iz govejega mesa. Na masti najprej prepražijo čebulo, ko ta porumeni, dodajo na večje kose zrezano goveje ali svinjsko meso. Vse skupaj prepražijo, zalijejo po potrebi z vodo in dušijo. Ko se meso malo popraži, naredijo podmet in malo paradižnikove mezge ter vse skupaj zalijejo in pustijo, da se ob srednje močnem ognju primerno zgosti. Posebej skuhajo na večje kose narezan krompir. Pazijo, da se krompir ne razkuha in ga nato odcedijo ter stresejo v mesni golaž. Dodajo začimbe, majaron, baziliko, poper in sol ter vse skupaj pustijo, da se pokuha še približno 15 minut. Jed odstavijo in pustijo še malo, da se zgosti. Krompirjev golaž najpogosteje pripravijo kot samostojno jed za večerjo.

pa ne golaž ampak zos...

krompir skuhaš kot za pire in mu dodaš prežganje z paradižnikovo mezgouser posted image

clock-img

29.08.2007, 10:33

clock-img

bodoča...

pencil-img

31

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

....Samo,da imam tako nesrečo,da moji izbirčneži ne dovolijo,da bi eksperimentiralauser posted image

isto kot pri meni!!! pa tako rada kuham... moj dragi pa nič ne je/no nič novega user posted image

clock-img

29.08.2007, 10:49

clock-img

Anonimen

pa ne golaž ampak zos...

krompir skuhaš kot za pire in mu dodaš prežganje z paradižnikovo mezgo

No zmeri kaj novega na dan pride.user posted image

clock-img

29.08.2007, 10:50

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

moj bi bil čist srečen, če bi mel tako ženo, ki zelo rada kuha! user posted image  bi pa tudi jaz z veseljem vse pojedla, če bi rada eksperimentirala user posted image

clock-img

29.08.2007, 11:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.08.2007, 14:44

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mi smo pa že pojedli filane paprike s pirejem in radič s krompirjem za solato. Njami!

clock-img

29.08.2007, 14:46

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem pa široke rezance z omako, ki mi je včeraj ostala od čuftov, za solato pa endivjo s krompirjem. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem