writing-img

Je ali ni?

clock-img

20.09.2007, 18:22

clock-img

Pingvinčica*

pencil-img

95

V ponedeljek bi morala dobotiuser posted image , čez vikend so bili vsi znaki, boleči jajčniki, napetost, ... pa je do danes ni. Je pa res, da mi včasih user posted image  zamuja tam do celih deset dni.
Tudi znakov nosečnosti nimam, temne bradavice, slabost, ...
Je možno da sem zanosila? Ali ne? Kakšne so vaše izkušnje s temi nosečniškimi znaki, so res takoj tako očitni?

clock-img

20.09.2007, 18:28

clock-img

marjana.r

pencil-img

343

no čeprav sem bla čist malo noseča se je kr občutlo...bradavice so me bolele, da ne govorimo o dojkah... se mi je zdelo da mam dva cegla zavezana na njih ko sem modrc dol dala user posted image aja pa sladkega sploh nisem mogla videt, kaj pa šele v usta spravit user posted image . lepo je bilo dokler je trajalo.
najboljše bi blo, da nardiš test in tako boš bolj sigurna v to. ker ene majo ful simtome ene pa sploh ne vejo, da so noseče dokler jim tega zdravnik ne pove user posted image

clock-img

20.09.2007, 18:42

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

NAredi test, pa boš videla. Ni nujno, da so znaki....

clock-img

20.09.2007, 19:02

clock-img

Pingvinčica*

pencil-img

95

Ja, saj bom. Ampak bom počakala teh deset dni, se pravi še dober teden če domi slučajno obiskuser posted image  in bom videla. Če pride pa spet na delouser posted image

clock-img

20.09.2007, 19:54

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Naredi test! Drugač pa jaz tud nisem imela nobenega znaka!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

20.09.2007, 19:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni se je teden preden sem jo dobila, ful vrtelo, pa kava mi je zasmrdela.

Naredi test, ko bo 10 dni mimo. Držim pesti za plus! user posted image

clock-img

20.09.2007, 20:09

clock-img

Pingvinčica*

pencil-img

95

Malo berem o znakih, napenjanje, to pa mam, prej nikoli sedaj pa. No, bomo videli. Itak pa imam vsak dan občutek, da bom dobila menstruacijo.

clock-img

20.09.2007, 20:54

clock-img

Anonimen

ko smo že pri znakih??

mene zanima, če je možno da je dvig pritiska kakor koli povezano z user posted image ?? no mislim znak??

clock-img

20.09.2007, 21:04

clock-img

Pingvinčica*

pencil-img

95

Jaz  nima pojma, brala nisem nikjer. Lahko je višji pritisk ker upaš in si želiš. Lahko pa je eden izmed znakov. Kot vidim ima vsak drugačne znake ali pa jih sploh nim, vsaj v začetku.

Upajmo, pa da ti pritisk povzroča user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem