writing-img

Je katera delala sama ABS nogavičke?

clock-img

26.08.2006, 12:59

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ne dobim nogavičk z bremzicami, ki bi mi bile všeč, zato bi jih naredila kar sama.

Katere barve za tekstil (bolj guma) bi bile primerne, da rišem po navadnih nogavičkah?user posted image
Morajo biti dovolj obstojne, da se lahko pere in hodi po njih...

Z izkušnjami na plan!

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

26.08.2006, 18:49

clock-img

SLAMlCA

pencil-img

124

Živjo!

Jaz poznam edino način pri katerem se s sitotiskom natisne oblika bremzic, pozneje pa se barva s pomočjo  toplotne preše ali tunela napihne.

Bi pa tudi rada izvedela če obstaja še kakšen način

clock-img

26.08.2006, 19:42

clock-img

Anonimen

jaz sem 1x nekje videla napihljive barve za tekstil. Kje, pa nimam pojmauser posted image

S temi bi fajn šlo.

clock-img

26.08.2006, 23:41

clock-img

Noel

pencil-img

344

Kupiš napihljive barve za tekstil (v tubi). Dobiš jih v vsaki malo blje založeni knjigarni oz. trgovini z materialom za ustvarjanje. Ko se barva posuši, izdelek prelikaš in lahko pereš.

clock-img

27.08.2006, 16:27

clock-img

jana26

pencil-img

288

Urska dobra ideja. user posted image

Bomo sprobali.

clock-img

28.08.2006, 09:18

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz tud kupim napihljivo barvo v tubi,narišem,pustim 15minut in posušim s fenom.So original.Sam ne smeš preveč na debel ker se pol ko feniraš fejst napihne.Probi najprej na kako cunjo kr tko.

clock-img

01.10.2006, 15:31

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Kupila sem pred par dnevi abs-ke v Pikapolonci. Najprej sploh nisem dobro pogledala, kasneje doma pa ugotovila, da jih izdeluje ena firma pri kateri normalno kupujem nogavice. Pogledam še bolj natančno in ugotovim da so najverjetneje narejene prav z napihljivimi barvami.

Sem že jaz mislila odpreti to temo. Še sreča da sem prej po forumu mal prečekirala in videla da nisem edina s to idejo.

Gremo v napad na nogavičke.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem