writing-img

Je katera slascicarka?

clock-img

11.12.2013, 15:42

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Vprasanje je ze v naslovu, je katera izmed vas slascicarka?

clock-img

11.12.2013, 15:46

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

A po izobrazbi, biznisu ali duši? user posted image

clock-img

11.12.2013, 18:54

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

po izobrazbi ali biznisu. Po dusi sem tudi jaz, pa ne pridem naprej pri mojem vprasanju.

clock-img

11.12.2013, 19:00

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

gospod Google je tudi slaščičar (med ostalim)... lahko njega vprašaš? user posted image

clock-img

11.12.2013, 20:52

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

nugat lahko (dobro zaprt) hraniš v hladilniku vsaj en mesec. user posted image

clock-img

11.12.2013, 20:58

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

LuLu, a ves da nisem dobila nekega pametnega odgovora na netu. Zdej vem to, da ko bo pretecen rok bom zihr vedla, ker bo ogabnega okusa, zanima me koliko casa lahko shranim nugat v kosu, iz slascicarne. Se mi zdi, da bo se najboljse, da dobim se kaksen recept ali dva za piskote z nugatom in ga porabim. Da bi se pokvaru bi bilo res skoda.

clock-img

11.12.2013, 21:01

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mateyka, hvala. Ce se mi bo dalo, bom kar spekla vec vrst piskotov. Sem sredi peke adventnih piskotov.

clock-img

11.12.2013, 22:16

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

NIma veze s temo, me je pa spomnilo na vic:

"pokvarilo se zeni sve u kuci. prvi dan kaze ona muzu de bolan napravi mi struju, a on odgovara: nisam ti ja elektricar.
drugi dan ona open muzu, curi mi voda nad sudoperom, a on odgovara: nisam ti ja vodoinstalater. treci dan dolazi covjek kuci sve poravljeno. Pita on zenu, pa ko ti sve ovo napravi? a ona odgovara, ja bogami pozvala komsiju in on sve napravio, i kad je zavrsio reko mi il cu te ****t, il ces mi napravit baklavu. Kaze njoj muz, pa jesil bar napravila veliku bilo je puno posla. a ona ce: Pa nisam ti ja slasticar."

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

12.12.2013, 08:18

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image

clock-img

12.12.2013, 08:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mene zanima, če bi se ga dalo zamrznit in bi lahko počakaj še dlje..

clock-img

12.12.2013, 08:54

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mateyka, jaz sem googlala in sem dobila podatek, da zamrznit se ne sme. Ce te zanima zakaj ti grem pogledat se enkrat.
Glede casa sem pa nasla en podatek en teden in en 6 mesecev in nisem vedla kaj je pol prav. In da ko se pokvari bo zaradi mascobe ratal tak, .. ne vem pravega slovenskega izraza, sam narecnega, no kot recimo orehi, ko so prestari.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 12.12.2013 8:56:08 >

clock-img

12.12.2013, 09:08

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

NIma veze s temo, me je pa spomnilo na vic:

"pokvarilo se zeni sve u kuci. prvi dan kaze ona muzu de bolan napravi mi struju, a on odgovara: nisam ti ja elektricar.
drugi dan ona open muzu, curi mi voda nad sudoperom, a on odgovara: nisam ti ja vodoinstalater. treci dan dolazi covjek kuci sve poravljeno. Pita on zenu, pa ko ti sve ovo napravi? a ona odgovara, ja bogami pozvala komsiju in on sve napravio, i kad je zavrsio reko mi il cu te ****t, il ces mi napravit baklavu. Kaze njoj muz, pa jesil bar napravila veliku bilo je puno posla. a ona ce: Pa nisam ti ja slasticar."

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2013, 09:10

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Mateyka, jaz sem googlala in sem dobila podatek, da zamrznit se ne sme. Ce te zanima zakaj ti grem pogledat se enkrat.
Glede casa sem pa nasla en podatek en teden in en 6 mesecev in nisem vedla kaj je pol prav. In da ko se pokvari bo zaradi mascobe ratal tak, .. ne vem pravega slovenskega izraza, sam narecnega, no kot recimo orehi, ko so prestari.

Orehi postanejo žaltavi ali po slovensko žarki :) To se zgodi z vso maščobo, ki se pokvari. Po mojem če imaš v hladilniku zadeve, ni panike - kak mesec. Vem pa ne (niti ne vem sestavin...). In nisem slaščičarka user posted image

clock-img

12.12.2013, 09:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mravljica, ko sem jaz gledala, sem prebrala, da je vse odvisno od procenta maščobe v nugatu. torej, če je ta nugat bolj masten, bo (z)držal manj časa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem