writing-img

Je možna zanositev ob jemanju Dabrostona?

clock-img

20.11.2007, 19:48

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Zivjo!

Zanima me, ali je sploh zanositev mozna ob jemanju tabletk Dabroston? Jutri imam narec zadnji dan jemanja le-teh in to sprasujem, ker mi je G rekla, da naj bi po koncu jemanja v roku od 10 do 14 dni dobila M. Sedaj pa, ce sem bila dovolj pridna pri user posted image  upam da se je kaj prijelo, me je pa strah ali jo kljub temu lahko dobim, glede na to da se jo dobi po nehanju jemanja tabletk? Joj vem da zvenim cisto zmedeno, ampak prosim poskusajte mi pomagati.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.11.2007 5:39:50 >

clock-img

20.11.2007, 20:38

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Ne vem, če sem tvoje vprašanje pravilno razumela a bom vseeeno poskušala odgovoriti. Me ne smeš držati za besedo, ker sem v tem popolni laik.
Mislim pa, da dobroston G predpiše v primeru, če nimaš rednih user posted image  in s tem posledično O.
Če pa že zanosiš in je tvoja user posted image  rizična v tem primeru tab. pomagajo, da se plod obdrži.
Tako, da če se je kaj prijelo, boš čez user posted image  zibala. Če pa ne in dobiš user posted image , boš mesec  dni počakala.
Bo pa bolje, da bolj upoštevaš mnenje kakšnega dekleta, ki ima s tem izkušnje.

clock-img

20.11.2007, 20:41

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ja se strinjam s tabo.Ampak upam da ga nism u kamn

clock-img

21.11.2007, 09:25

clock-img

Anonimen

Tako kot je napisala ajam27!user posted image

clock-img

15.12.2007, 21:06

clock-img

taši84

pencil-img

319

kolikor vem se loh zanosi med jemanjem dabrostona ker so men tut tko rekl.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem