cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Je možnost?

clock-img

16.09.2008, 19:02

clock-img

Anonimen

da sem noseča? Pred nekaj  meseci sem rodila zdaj imam že normalne menstruacije.  Z mojim sma se ljubila brez kondoma in ni končal v meni. Kakšna je možnost da bi zanosila od predsemenske tekočine?!
Zdaj sicer imam menstruacijo, (sem pa slišala da so ene mele menstruacijo na začetku nosečnosti) vendar me dajejo iste slabosti kot v nosečnosti, s tem da me še spremljajo grozni glavoboli pa na bruhanje mi gre.

Pa ne me zdaj oštevat. Saj vem da niste jasnovidke, zanima me samo vaše mnenje ali izkušnje kakšne so možnosti ?

clock-img

16.09.2008, 19:02

clock-img

Anonimen

naredi test ok??
In če si noseča nimaš M in ni niti podobno M

clock-img

16.09.2008, 19:04

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Teoretično je možno, ampak po moje nisi.

clock-img

16.09.2008, 19:05

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

naredi test, pa bo vse jasno

clock-img

16.09.2008, 19:13

clock-img

Anonimen

Anonimna menstruacija je 100% ker je taka kot ponavadi prva dva tri dni močna brez nekih bolečin  pol pa je dva dni bolj blaga proti koncu. No zdaj jo imam tretji dan in je še kr močna. Kdaj naj nardim test? Ko bo konec menstruacije? 

clock-img

16.09.2008, 20:44

clock-img

urška

pencil-img

3136

če imaš menstuacijo potem nisi noseča. ker med nosečnostjo ni menstruacije. so pa lahko take in drugačne krvavitve. ampak ti praviš, da imaš M.

clock-img

16.09.2008, 20:46

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Verjetno se ti telo se vraca v prvotno stanje in hormoni prav tako. Jaz mislim, da nisi noseca, ampak so slabosti posledica necesa drugega. Mogoce izcrpanosti, neprespanosti,...

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

16.09.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

Hvala vam , mi je že malo lažje. Mogoče pa se res telo še vrača v tisto ta pravo stanje, upam. Je pa res tudi da mi je od poroda dalje slabo skoraj vsakič ko se vsedem v avto. Prej z tem nisem mela težav, nasprotno, zelo rada potujem. Od poroda dalje pa se že malo z odporom vsedem v avto ker mi le redko kdaj ne postane slabo.

clock-img

17.09.2008, 07:47

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Vse je mozno ...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

18.09.2008, 10:41

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Od predsemenske tekočine lahko zanosiš in lahko imaš ugnezditveno krvavitev, vendar to ni mensturacija, je precej šibkejša.

Torej, če imaš normalno krvavitev, potem nisi noseča, razen če bi bilo kaj narobe in bi zato krvavela. Če bo krvavitev postajala čudno močnejša, naredi test za ziher. Če bo taka kot normalna m. pa po moje nimaš kaj skrbet.

Slabosti in glavoboli so pa prve mesece po porodu kar pogosti, sploh če polno dojiš, ker se telo kar zmatra - dojenje, malo spanja, pa regeneracija po porodu... meni je bilo dostikrat slabo in sem delala test enkrat, še predno sem dobila m., za vsak slučajuser posted image . Ampak ko sem spet zanosila, sem se takoj spomnila, kakšne so tiste prave nosečniške slabostiuser posted image

Pa zakaj bi te oštevale? Otroci so ja fajn! Tudi če so blizu skupuser posted image

clock-img

18.09.2008, 16:55

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da sem noseča? Pred nekaj  meseci sem rodila zdaj imam že normalne menstruacije.  Z mojim sma se ljubila brez kondoma in ni končal v meni. Kakšna je možnost da bi zanosila od predsemenske tekočine?!
Zdaj sicer imam menstruacijo, (sem pa slišala da so ene mele menstruacijo na začetku nosečnosti) vendar me dajejo iste slabosti kot v nosečnosti, s tem da me še spremljajo grozni glavoboli pa na bruhanje mi gre.

Pa ne me zdaj oštevat. Saj vem da niste jasnovidke, zanima me samo vaše mnenje ali izkušnje kakšne so možnosti ?

Ni nobene možnosti.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem