writing-img

Je preveč navezan na mamico?

clock-img

05.02.2011, 22:34

clock-img

mojesonce

pencil-img

31

Sin je star 22 mesecev. Vedno, ko sem v njegovi bližini me hoče za sebe (pride k meni, me prime za roko in reče igrala). Če karkoli potrebuje, vedno pride k meni, čeprav je mogoče oči bližji in če reče bom da mu bo on pomagal, gre sin k meni in reče mamica. Če pa mene ni v bližini (tudi, če sem samo v drugi sobi) ni problema, se takoj obrne na njega. Mož ga hrani, kopa, oblači,...brez problema. Isto je z ostalimi (babicami, dedki), ko sem jaz zraven, noče k nobenemu. Samo mama. Če mene ni zraven, pa lahko počnejo z njim, kar želijo. Naj povem še to, da je več z možem kot z mano, ker ima mož bolj ugoden delovni čas. In sta v bistvu preden pridem jaz iz službe, skupaj že skoraj 3 ure.
Tudi zvečer ni problem, ča ga da v posteljo mož. Zaspi brez upiranja.
Je to prevelika navezanost na mamo? Nimam občutka koliko je pri tej starosti še normalno, da je otrok navezan na mamico?

clock-img

05.02.2011, 22:39

clock-img

Oren

pencil-img

258

Jaz mislim da je to čist normalno. Mam kolegico ki ima hčerko, ki je isto stara pri njiih pa je obratno: pri njih je vse ati, ati,ati...

clock-img

06.02.2011, 12:11

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Naš je isti (21m), sam z razliko da še ne govori, ampak samo pokaže. Pomoje je to čist normalno, edino atiji so bogi žalostni ko vidijo da ati ne obstaja ko je mami domauser posted image  Pomoje je smiselno uživat v teh trenutkih, ker se bo še prehitro obrnlo...user posted image !

clock-img

06.02.2011, 20:33

clock-img

biga

pencil-img

838

Js mislim, da je še toliko bolj navezan nate, ker praviš, da nista toliko skupaj čez dan, ker delaš dlje. Pogreša tvojo bližino in si je želi, ko si pač zraven. Zato mu je nikar ne odtegni. Moja 11-mesečna hči je tudi zelo navezana name, se kar bojim, kako bo zdaj, ko grem nazaj delat. In imam tudi bolj smotan delovnik. Bo treba preživet, ni kaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem