writing-img

Je pri 9 mesecih prezgodaj za na kolo?

clock-img

08.04.2005, 22:34

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

No, saj že naslov teme pove vse. Zanima me torej, ali bo avgusta, ko bomo na morju in bo Tia stara 9 mesecev, še prezgodaj za to, da sedi v sedežku spredaj in uživa v vožnji.

Najbrž bo res še premalo stabilna.....

Pa-pa, :pika:

clock-img

08.04.2005, 22:36

clock-img

Anonimen

Hm, Pikapolonica, še dobro, da si odprla to temo. Mene tudi to zanima. Jaz nimam občutka, da bi bil naš 9-mesečnik premalo stabilen za sedenje, ampak vseeno se mi zdijo tile sedeži tako... kaj pa vem no.

clock-img

09.04.2005, 07:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

pomoje se ne,pikapolonica,vsaj Zara ni bila...

clock-img

09.04.2005, 07:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.04.2005, 09:25

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A to misliš da bi sedela v sedežu na kolesu?:zmeden2: Po moje ni prezgodaj, naša bi že, če bi se mi kam spravl s kolesom:)-:)- Naša je pri 9 mescih že veselo kobacala pa sedela čist brez problemov že od 7 mesca. Kupite sedež pa je, ne vem zakaj ne bi, sej ga pa porabite kasneje pa je.

clock-img

09.04.2005, 13:57

clock-img

Anonimen

Pikapolonica, če otroček že dobro sedi, lahko sedi tudi v sedežku za na kolo. To je največkrat ravno okoli 9. meseca. Takrat se ga lahko začne nosit tudi v nahrbtniku. Čelade pa prodajajo tako male. Jaz sem jo kupila za mojega starejšega sina, ko je bil star 10 mesecev.
Pozdravčke, Nojči

clock-img

09.04.2005, 14:46

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Našega smo dali v ta sedež od 7-8 mesecev dalje,... Je bilo super, je užival kot še nikoli. Pa ati tudi, si je to blazno želel. :bravo:

clock-img

09.04.2005, 17:57

clock-img

m21

pencil-img

22

Mi smo bili sicer ravno stari eno leto, pa smo se tudi že nekajkrat peljali na koleseu. Seveda se dobi tako majhna čelada. Mi jo imamo nastavljivo od 46 do 52, ker imamo bolj majhno glavo. :zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem