writing-img

Je to alergija na korenček?

clock-img

03.04.2010, 07:49

clock-img

Perlica76

pencil-img

172

Pozdravljene!

Pri naši pupi pa zdaj 2 dni uvajamo GH in sicer korenček.Drugi dan so se na čelu pojavili drobni rdeči izpuščajčki.Ali je to lahko alergija?Ali gre za kaj drugega?

clock-img

03.04.2010, 22:32

clock-img

kalypso

pencil-img

354

odkrito? nisem še slišala za alergijo na korenček, možno je pa verjetno vse v današnjem času. lahko pa je kaj čisto drugega. ne dajaj ji zdaj korenja dokler pikice ne izginejo pa ji ga potem spet daj, pa boš vidla.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

clock-img

05.04.2010, 09:23

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Moj otrok je alergičen na korenje, tako da je to čist MOŽNO!

clock-img

06.04.2010, 19:13

clock-img

Perlica76

pencil-img

172

*zoe*
in kakšne reakcije se mu pojavijo?Nam so pikice zginle,ko smo korenje ukinili,bomo pa spet poskušali morda konec tedna,al pa drugi teden še enkrat s korenčkom,da se prepričamo,če je blo res to-to.

clock-img

07.04.2010, 14:58

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Tudi pri nas pikice in pa krči.

Naj vam čim prej mine.

clock-img

08.04.2010, 22:39

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

No, pri nas se pojavijo pikice, temenca za ušesi in rdečica pod pazduhami in na vratu.......probali na začetku uvajanja  GH, po 2 tednih, nato še po 3 mescih. Vedno isto. Tko, da bomo spet poskusili šele po 1 letu starosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem