writing-img

Je to kako vnetje?

clock-img

24.02.2006, 13:41

clock-img

Anonimen

Noseča sem 14 tednov. Brala sem, da so predvsem v prvem trimesečju možne razne spremembe na spolovilu.

Mene je včeraj nekaj bolelo med veliko in malo sramno ustnico. Enkrat sem že imela tam kot nek mozolj in bolečina je podobna. Zdaj pa sem opazila, da imam ravno na pregibu precej veliko bulo...dolgo kaka 2 cm in široko pol cm. Bi tudi to lahko bil mozolj?

Ali je imela katera kaj podobnega, gre za omenjena vnetja?

Se to potem samo pozdravi in izgine ali je treba k zdravniku?

Vsakega nasveta sem vesela.

Hvala!

clock-img

24.02.2006, 13:44

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Joj, če je dolg cca 2 cm, potem gotovo ne gre za mozolj. Jaz bi na tvojem mestu vendarle poklicala G in se šla pokazat. Konec koncev si nosečka srečka in naj bo vse tako kot mora bitiuser posted image .

Ker lahko je kaka cistica, miomček, nikoli se ne ve.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

24.02.2006, 13:47

clock-img

Anonimen

Po moje je kakšna zamašena lojnica, ki zna začeti zelo boleti. Pojdi raje čimprej h G.

clock-img

24.02.2006, 14:19

clock-img

Reja

pencil-img

545

Tudi jaz sem imela enkrat nekaj podobnega. En dan me je sumljivo zelo zelo bolelo, drug dan pa se je vlilo ven nekaj gnojnega in potem je samo od sebe izginilo.

Če te skrbi, pokliči G!

clock-img

24.02.2006, 14:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudi meni se je to že zgodilo, sicer ne v nosečnosti. Je pa res zgledalo kot podkožni mozolj, nekaj časa me je bolelo, potem pa je zginilo samo od sebe. V tvojem primeru pa se le pojdi pokazat G. Srečno!

clock-img

24.02.2006, 18:02

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Ojla anonimna,

tale bulica je po tvojem opisu že zdaj bula, lahko pa še naraste.Pojdi raje čimprej k G ali svojemu os. zdravniku.Meni se je to 2 leti nazaj zgodilo in so mi morali pod narkozo to odpreti, ker sem predolgo oklevala z zdravnikom in nobena kremca in tablete niso pomagale.Le hitro..NOčem te strašiti ker te zadeve(ponavadi so zamašene lojnice) v 90% same počijo-pa vseeno pojdi to pokazat zdravniku.

Barbk

clock-img

24.02.2006, 19:55

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Če je zamašena lojnica, pomaga zdravilo Hipermangam zrnca, ki jih raztopiš v vodi in se s tem polivaš po bulici, ki nato poči in ven steče gnoj. Ne vem, če se dobi brez recepta - verjetno ne, a vsekakor se raje pojdi pokazati k G.

clock-img

24.02.2006, 20:51

clock-img

Reja

pencil-img

545

Sem na enem forumu ravno zasledila, da je to lahko vnetje bartolinijeve žleze. Malo pobrskaj.

clock-img

24.02.2006, 20:55

clock-img

3new!yes!!

pencil-img

108

2 centimetrauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem