writing-img

Je to res normalno

clock-img

09.05.2005, 08:07

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

...da te v nosečnosti lahko boli glava tudi po dva dni skupaj?:zmeden2:. Drugih problemov nimam ampak kakšen dan me pa boli glava, da mi postane kar slabo:((. Ni to vsak dan, ampak zdaj v drugem tromesečju pa kar pogosto.

Lp

clock-img

09.05.2005, 08:12

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja, pri meni je blo to prvič in drugič, me zna bolet tud po 2 dni skupi, kot kakšna migrena. :( Lekadol mi ne nuca. Sej pol kasnej mine, upam, da tudi pri tebi. ;)

clock-img

09.05.2005, 08:15

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela glavobole v nosečnosti. Je res neprijetno. Je treba potrpet! :rozica:

Bojana

clock-img

09.05.2005, 09:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Žal je normalno. Mene je bolela po en teden skupaj:(.

clock-img

09.05.2005, 10:03

clock-img

srecka

pencil-img

20

Hoj!

Ne mine teden, da me ne bi glava vsaj malo bolela... Predvidevam da je to zaradi povečanja količine krvi, ipd. Ker imam že tako probleme z migreno, se enostavno uležem na trdo podlago (na hrbet), zatemnim prostor, orosim obraz z vodo in poskušam misliti na NIČ! ... :rozica:

clock-img

09.05.2005, 10:06

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem jih tudi pri prvi nos. imela velikokrat. Tudi po več dni skupaj.:( Aja, meni je včasih škodovalo mleko. Poskusi pogruntat, kaj ti škoduje, poleg stresa in včasih pritiska.

clock-img

09.05.2005, 10:38

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Boga Čiračara, tole pa izgleda kot migrena :(

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

09.05.2005, 11:39

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mene je tudi nekajkrat, pa sem šla vsakič na sprehod za eno uro. potem sem še malo počivala, pila ful vode, pa nekako mine..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem