writing-img

Je tukaj kakšna Velenjčanka?

clock-img

09.11.2006, 12:24

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Živjo, punce!

A sem edina user posted image iz Velenja na tem forumu? Če je katera iz Velenja, se naj javi.

Lp

clock-img

09.11.2006, 12:29

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Nisem prava Velenjčanka, ampak od blizu.
Rodila pa bom v začetku aprila.

clock-img

09.11.2006, 13:10

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mojca, vidim, da bova obe zibali spomladi user posted image . Kaj je kaj novega v Šmartnem?

clock-img

09.11.2006, 17:03

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Tudi jaz sem iz Velenja. user posted image

clock-img

10.11.2006, 07:24

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Piškotka, no, me veseli, da res nisem edina Velenjčanka tukaj. A mogoče veš, kje poteka materinska šola - v ZD?

clock-img

10.11.2006, 14:46

clock-img

barmaz

pencil-img

125

Tudi jaz sem Velenjčanka, čeprav sedaj že par let živim v Šoštanju. Smo te pograšele na telovadbi v rdeči dvorani o kateri je bil že govor na tem forumu.
Materinska šola poteka v ZD (sejni sobi) in sicer je datume možno dobiti v ginekoloških ordinacijah. Jaz imam rok 4.2. in bom šla v materinsko šolo decembra. Sicer sem jo obiskovala že pri prvem otroku, a nič ne škodi vse še enkrat slišati. Prijaviš pa se lahko tudi na telovadbo na fizioterapiji v ZD. Jaz sem se za december.

Lp

clock-img

13.11.2006, 07:29

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Barmaz, res je, da ne hodim k telovadbi v RD iz enega samega razloga - ob sredah delam do 17h. Škoda, da telovadbe ni kakšen drug dan. V materinsko šolo bo tudi treba počasi, sploh jaz, ki sem prvič user posted image .

Za telovadbo na fizioterapiji pa sploh nisem vedela. Moja G je rekla, da takšne telovadbe zaradi premalo udeleženk ni več v ZD. No, se bom še pozanimala kar pri njih. Res je, da vsak dan po službi hodim na sprehode, ampak telovadba mi pa tudi ne bi škodila user posted image .

Lp

clock-img

21.12.2006, 22:32

clock-img

tani33

pencil-img

104

Hojla punce!

A mi lahko zaupate kako je s telovadbo v RD?
In ali boste šle rodit v SG ali CE?

LEP VEČERuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem