writing-img

Je zlata sploh še in?

clock-img

09.08.2007, 10:43

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Za sneakerske me zanima, ker v trgovinah jih je kar nekaj, samo sedaj ne vem ali so to nove stvari ali so jih privlekli iz skladišča?

Ene lušne nike-ice imam ogledane, in niso prav poceni, pa ne bi rada, da bi prav mimo udarla.

Pomoč za mnenja & hvala!user posted image

A ja jesen/zima 07/08 da ne bo pomote.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 9.8.2007 10:56:18 >

clock-img

09.08.2007, 10:54

clock-img

Anonimen

razmišljamo:  če so iz kolekcije jesen *zima 2007/2008 so itak in, tako, da se jih bo še nosilo. Če so jih privlekli iz skladišča jih pojem tudi lahko kupiš in nosiš, saj jih bomo nosili vsi, ki smo zlate sneakrske kupili spomladi (niti na pamet mi ne pade, da bi kupovala zdaj nove)
Tko, da....po mojem boš spet zapravljala  user posted image .
Sicer sem se jaz osebno skorajda prenajedla te zlate barve (ni kaj sem si pač dala duška)

clock-img

09.08.2007, 11:00

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Tko, da....po mojem boš spet zapravljala

To pa tako rada počnem, sploh če denar ni moj.user posted image
Pa še kolegica me sili, da grem z njo v Udine, ma ja kaj čmo, prijateljem je treba pomagati, ne?

clock-img

09.08.2007, 11:09

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jst bi si zlate takoj kupila. Felicity kje si jih to vidla?? user posted image

clock-img

09.08.2007, 11:11

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Tomas sport

So pa cele zlate in potiskane rožice oz cvetove, ma samo obrise.
Zares lepeuser posted image

clock-img

09.08.2007, 11:14

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

user posted image  super. Kolk pa približno stanejo? A to u Tomas sportu na Čopovi?

clock-img

09.08.2007, 11:22

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Hello Kitty - Videla sem jih v Novi Gorici. Ma verjetno imajo povsod enake modele, v LJ verjetno še več, ker tukaj imamo zares bolj majhno trgovino.

Stali pa so ali 90 ali 99€

clock-img

09.08.2007, 13:32

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Uh hvala, bom sporočila če vidim še kakšne druge modele user posted image  

clock-img

10.08.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Meni je pa mimo, da človek kupi plesne copate (Nike) samo zato ker so zlatiuser posted image Smešno mi je, tako kot mi je smešno kot če nekdo kupi teniske namenjene za tenis in z njimi teče. Ravno tako mi je mimo, če pride nekdo s pohodnimi čevlji v fitness, na aerobiko. Kot, da bi kupil zlate čevlje za v vodo, ker so lepi in zlati. Pa jih ima lahko za v službo. In za na morje. Pa kaj?!...Vem za katere Nike-jeve čevlje gre in jz jih definitivno ne bi kupila, ker vem da so to plesni čevlji in bi se čudno počutila v njih. user posted image

So pa FUL lepe. Se strinjam! Če bi trenirala ples, bi si jih takoj ta moment šla kupituser posted image

clock-img

10.08.2007, 21:39

clock-img

facka

pencil-img

789

a ni važno, da so tebi všeč, ali nosiš stvari zato ker so modne, ali zato, ker so všečne tebi?
Se mi zdi, da ko je zadeva moderna, so itak vsi kot iz kalupov vliti. Pa brez zemere

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

10.08.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

Nikoli se ne sprašuj če je zata in. Treba se je vprašat če so zlati teniski in. user posted image

Aja, nikoli se ne sprašuj če je kaj in, samo se vprašaj če je tebi všeč in če si zadovoljna.user posted image

clock-img

11.08.2007, 09:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2007, 11:22

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Se strinjam s facko in nives

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem