writing-img

Jeans in sušilec

clock-img

08.11.2006, 21:35

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ali dajate jeans hlače sušiti v sušilni stroj?

Jaz sem dala svoje hlače, ki so mi bile ravno fajn prav v sušilec in od takrat so  mi ful na tesno, pa še po dolžini so krajše user posted image ...  Ali se je kateri to dogodilo?
Saj na všitku je označeno, da se naj ne bi dajale v sušilec.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

08.11.2006, 21:46

clock-img

abi

pencil-img

755

Saj na všitku je označeno, da se naj ne bi dajale v sušilec.

clock-img

08.11.2006, 21:57

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Od tamalega dam kavbojke vedno v sušilec, je itak tak suhec, da vse visi z njega; najinega jeansa pa nikoli, tuči če je oznaka, da lahko.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

08.11.2006, 22:00

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz nisem še nikoli dala jeansa v sušilec.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

08.11.2006, 22:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz dam v sušilec vse, kar obstaja pri nas za v pralni stroj. Gredo pa vse hlače, ne le jeans malo skupaj, sploh po dolžini, po širini nisem opazila - itak so malo tesne, ko jih daš gor, čez pol ure so pa čisto normalne - ampak a ne pridejo take že iz pralnega stroja? Ampak na srečo delajo dandanes zelo dolge hlače, in celo meni, ki nisem zlo majhna, so prevelike. PO 2x sušilcu vidim, ali so mi zdaj ravno prav, ali so še kaj za skrajšat.
Edine hlače v zgodovini sušilca, ki mi niso šle nikoli skupaj, so od championa spodnji deli trenerk. Ti so narejeni pa edini iz očitno res kvalitetnega bombaža.

clock-img

08.11.2006, 22:09

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz tudi dam v sušilec čisto ČISTO vse user posted image  ...kot pravi Gina - jeanske so ob prvem oblačenju tesne (meni to odgovarja), ampak ne mine pol ure pa so že kot prej (vsaj pri meni user posted image  )

yeah, thats me ;)

clock-img

08.11.2006, 23:06

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz tudi dam jeans hlače v sušilec, ampak to upoštevam že v trgovini, ko jih kupujem in kupim malo daljši model.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

09.11.2006, 08:15

clock-img

Minerva

pencil-img

45

Jaz dam tudi skoraj vse v sušilec, tudi jeans. Ne dam edino nogavic, kakšnih volnenih zadev in drugih posebno občutljivih oblačil. Če se držiš navodila na oblačilih, itak nič ne sme v sušilec. Drugače pa do sedaj še nisem imela slabih izkušenj in se mi še nič ni skrčilo.

clock-img

09.11.2006, 08:39

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Ko vzamem bomabažne stvari iz pralnega stroja jih najprej fajn raztegnem, potem dam pa v sušilca. Dam pa res skoraj vse, včasih tudi volno.

Zdaj imam pa ene nove kavbojke in upam, da se bodo mal zožale in skrajšale user posted image

clock-img

09.11.2006, 12:19

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Vse, razen kopalk pa kakih volnenih puloverjev, tega pa itak imava zelo malo.
Pa se mi ne zdi, da bi se kaj skrčilo. Res pa je, da ko kupim kake nove hlače, jih zmeraj najprej sperem in dam v sušilec, pol pa jih dam krajšat, če je potreba.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

09.11.2006, 22:44

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Moj  je skoraj znorel ko sva nove njegove kavbojke oprala in sušila zunaj pol dala skrajšat drugič pa v sušilcu in je bil tak v njih kot da bi v vodi stal ko jih je oblekeluser posted image user posted image ,ja pa tudi sinove stvari vidim da se dosti skrčijo ,no zdaj pa pazim da jima ne krajšam preden ne posušim v strojuuser posted image

clock-img

10.11.2006, 16:53

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz sušim vse v sušilcu tudi tisto perilo katere imajo znak da se ne bi smelo. Razen odrčkov pa ne dam nikoli, že zaradi koščice v modrcu.

clock-img

10.11.2006, 17:26

clock-img

arielca

pencil-img

2312

V sušilec ne dajem:
- jeansa,
- modrčkov in čipkastega perila,
- kopalk,
- volnenih stvari.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

10.11.2006, 22:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kopalke se ne skrčijo in se čisto lepo posušijo, četudi jih daš z brisačami v sušilec ali pa z bombažnimi rečmi in jeansom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem