cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jedel bi po žlički

clock-img

09.05.2008, 07:27

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Doma imamo 4,5 mesečnega Gašperja. Od včeraj imamo velike probleme s hranjenjem po flaški. Zaenkrat je samo adaptirano mleko. Zaradi suma na atopijski dermatitis so nam predlagali, da naj z uvajanjem GH še počakamo. Zadnje dni smo zjutraj in zvečer dodali k mleku malo riževih kosmičev in je vse z veseljem pojedel-

Od včeraj pa več noče jesti po flaški. Sem poskusila zamenjati flaško, zamenjala sem cucelj za večjega, pa tudi samo mleko sem mu nardila pa ni nič pomagalo. Včeraj zvečer ni pojedel niti malo, pa sem bila prepričana, da bo danes zjutraj zmazal 150 ml. Pa ni bilo s tega nič. In ko nisem več vedela, kaj naj naredim, sem mu dala mleko z nekaj riža z žličko. In je vse pojedel, kar očke so mu sijale, ko je videl žličko.

Kaj predlagate? Naj mu vse obroke dajem po žlički? To verjetno pomeni, da flaške sploh več ne bo hotel. Mi je prav smešno dajati mleko po žlički, ampak lačnega ga ne morem pustiti...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

09.05.2008, 08:37

clock-img

matea1

pencil-img

90

Poznam to, naša 5-mesecnica se je, odkar je parkrat jedla po žlički, odločila, da se ne bo več dojila. Samo naša je sprejela flaško. Zdaj, ko smo stari skoraj 6 mesecev pa  kombinirava žličko, flaško, dojko - kakor kdaj.

Pred eno uro sem jo hranila z riževimi kosmiči, ker pa jih šele uvajava, sem ji dala samo 50 ml. In jih je zmazala z užitkom, potem pa sem ji hotela dati še Milumil po flaši in ni hotela, na žličko pa sva ga nekaj celo pojedli.

Tak to je. Ne se sekirat, ker nima smisla. Jaz bi mu dala pač po žlički - verjetno je to tak samo faza, mogoče mu zobki rastejo in mu tak bolj paše.

l.p.

clock-img

09.05.2008, 09:29

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

mala pikica...ne sekiraj se moj mlajši brat ni hotel flaške od 3 mesecev dalje in je jedel samo na žlico ...pa je velik zdrav fant...

vsak otrok pač drugače, sem mnenja, da s tem ni nič narobe user posted image

clock-img

09.05.2008, 11:03

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

mala pikica...ne sekiraj se moj mlajši brat ni hotel flaške od 3 mesecev dalje in je jedel samo na žlico ...pa je velik zdrav fant...

vsak otrok pač drugače, sem mnenja, da s tem ni nič narobe user posted image

No, evo, tako je bilo z mojo sestro, pa še mleka ni hotela. Pol si pa predstavljajte, kake muke je imela mami z njo. Mleka pa itak še zdaj ne mara, niti čokoline,....

Saj, če povem, da je pri 3 mesecih jedla kromir na juhi, upam, da vas ne pobere od šokauser posted image .

clock-img

09.05.2008, 11:42

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

furaj tisto kar dela, a ne? kmečka logika je najboljša user posted image

clock-img

09.05.2008, 12:22

clock-img

Solero

pencil-img

466

Daj mu po žlički.

clock-img

09.05.2008, 16:28

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Mogoče ima samo tak dan nikoli ne veš,drugače pa ga lepo hrani kar po žlički!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

09.05.2008, 18:14

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Mala pikica, včeraj preden sem šla domov z Aljažem, mi je sestra, ki mi je dala navodila, kako mu pripravljati obroke z rižolinom rekla, da v primeru, če ne bo hotel več dude, naj mu naredim bolj gosto in hranim po žlički. Pač mamice delamo (zadnje čase kar vse po vrsti) vse, da bi naši malčki jedli. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

09.05.2008, 20:17

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Daj mu po žlički, če tako hoče. Očitno je že pripravljen nanjo.

clock-img

10.05.2008, 13:57

clock-img

banki

pencil-img

74

Mi smo imeli iste tezave, ne vem ali je bil zvecer prevec utrujen ali kaj, ni hotel vleci. Pa smo dali rizolino po zlicki, tisto pa je vse pomlatil. Danes je normalen 11 mesecnik, mleka pa sploh ne pijemo vec po flaski-ga pa drugace user posted image . Glej otroka in se ravnaj po njemu, to je moj nasvet. Ocitno je ze pripravljen na zlicko.

clock-img

10.05.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

Od včeraj pa več noče jesti po flaški.
Kaj predlagate? Naj mu vse obroke dajem po žlički?

Daj mu flasko se danes...user posted image .

V enem dnevu "obupat" je malo hitro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem