cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jenska posoda

clock-img

30.05.2006, 19:20

clock-img

Anonimen

Danes bom delala rižev narastek in sicer v jenski posodi. V štirioglati. Imam pa še eno okroglo, s pokrovom.
Pa me zanima, za kaj vse ve uporabljate jensko posodo?
Za pečt krompir, pa kak kos piščanca? Pa musako, pa lazanjo?
Dejte mi mal ideje, no!

clock-img

30.05.2006, 19:55

clock-img

sjug

pencil-img

334

Ja sej si vse naštela. Uporabljam jo za rižev narastek, krompir in na svete cajte za kak meso. Največkrat pa v njej mešam kako solato, npr. fajn je za francosko ali pa pečeno papriko-ker ima pokrov. 

Never Ever Give Up!

clock-img

31.05.2006, 08:01

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

Za vse. Za pecivo, meso, krompir, narastke, lazanjo - skratka za vse, kar se peče. Samo kruha še nisem pekla noter user posted image . Dostikrat kako meso noter dam, zraven pa še krompir pa malo paprike ... in hop v pečico. Naši pravijo, da je NJAM. Tudi biskvit se zelo lepo not speče, pa za kak tiramisu ali pa skutno strjenko je fajn, JOOJ, zdaj sem pa lačna! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem