writing-img

Jeseničanke - razvijanje slik

clock-img

13.11.2004, 21:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Prosim povejte mi kje ve razvijate slike. Jaz sem jih do sedaj v Merkatorju in sem bila ful zadovoljna s slikami, pa sem danes ugotovila, da so zaprli. Drugod na Jes. so me pa že vsi vsaj enkrat uspeli razočarati. LP

clock-img

13.11.2004, 21:49

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest jih v DM nosim!!8)

clock-img

13.11.2004, 22:20

clock-img

Saš

pencil-img

61

A misliš negative ali digitalne.
Če gre za negative ti naredijo zelo lepe slike, vsaj včasih so jih, v Sitri na Bledu (Gadafi center), če pa gre za digitalne pa so v Sparu kar dobre. Sicer imajo tudi negative, kako pa izgledajo pa ne ven.

Lep pozdrav Saš

clock-img

13.11.2004, 22:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja digitalne fotke. Kje v Sparu - a direkt v trgovini? A tam pustiš CD s fotkami ki jih hočeš? Mislim, kakor da bi prvič dajala slike razvijat... !?!
LP

clock-img

13.11.2004, 22:45

clock-img

Saš

pencil-img

61

Ne slike pošlješ kar s pomočjo interneta. Skratka greš na stran www.spar.si klikneš na naročite si fotografije in si naložiš nihov program. Uporaba je enostavna. Ena slika stane 49,00 SIT kar je kar ugodno, slike so pa ponavadi gotove v dveh dneh (to lahko potem spremljaš na internetu) in ko vidiš da so gotove jih greš pač iskat v trgovino. To je praktično saj ti ni treba plačati poštnine.
Pa pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem