cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jest sem pa mal žalostna

clock-img

27.07.2005, 16:57

clock-img

Anonimen

...zato ker sem pri vseh treh dopustniških varjantah, ki so bile v igri - izvisela.

Na zdaj pa ne grem na morje, niti na dopust :((:((:((:((, pa 14 dni sem na prisilnem kolektivcu :((:((:((:((:((:((.

Tko je: kdor zbira izbirk dobi. 8)

clock-img

27.07.2005, 16:59

clock-img

Anonimen

Pikec ne bit žalostna.... men je tud morje izviselo....
Tk da nisi edina.

clock-img

27.07.2005, 17:01

clock-img

Anonimen

Ja solatka sam ti si bla na taborjenju.
Mene pa čaka al 14 dni Ljubljane, al pa 14 dni viset doma na primorskem in gledat dolge face, ki se jim smilim zarad bivšega. 8)

Ne eno ne drugo mi ne potegne. Najraj bi šla v samostan. 8)

clock-img

27.07.2005, 17:02

clock-img

Anonimen

ja pa prid kej na Koroško.;) Pa ne boš sam v LJ visela.
vsak dan pejd kam. če ne drugač obišči kako RR-jevko...:zmeden2:

clock-img

27.07.2005, 17:06

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Midva sva tudi izvisela,ampak zaradi mene,ker sem prej na faksu preveč zabušavala,bo pa drugo leto toliko boljše in slajše

clock-img

27.07.2005, 17:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

zdravo babe.
Jaz pa sem se vrnila z morja, nismo bili 14 dni, ampak 10, tako da sem tudim jaz malo izvisela z dopustom. Je moj :love: nekaj cmeril v kempu, češ, da ga je že sit, pa kaj čem, smo spokali po treh dneh, glavno da smo skupaj, četudi smo doma.
Pikec, zakaj pa ne greš sama nekam na blef? Apartmajev je dol v Dalmaciji kolikor hočeš, pa še poceni. Nikoli si več nebom po internetu iskala, res. Ljudje kar zunaj ob cestah stojijo s tablami, freee rooms, apartmens... malo se ustaviš, povprašaš kako in kaj, pa greš. Dobre knjige si vzameš eno dve ali tri, par cedejev, pa možgane na pašo. Družbo si kuj najdeš. Midva sva letos spoznala ful ljudi. Res ni problem, kaj hudiča pa boš dva tedna na prisilnem dopustu, naredi si ga čisto po svoje, se ti vsaj prilagajati nebo treba. Meni bi te dni prav pasalo kakšen dan si po svoje urediti, a se ni dalo, ker smo bili trije.

clock-img

27.07.2005, 17:15

clock-img

Anonimen

Muki ni slaba ideja - sam avta nimam. Je se je bivši zanj zagrebel.

clock-img

27.07.2005, 17:20

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Klinc, potem pa na vlak. Ali pa prst v luft. Saj vem, da smo to že prerasli, ampak za spremembo....
Mogoče te pa kakšen lepotec pobere.

clock-img

27.07.2005, 17:26

clock-img

Anonimen

Ej muki sam tista ideja s tvojo Dalmacijo pa ni slaba.
Me prav zanima kaj je okol Omiša kaj ponudbe.

clock-img

27.07.2005, 17:42

clock-img

smrka

pencil-img

3582

je pikec se zalostna? :zmeden:

clock-img

27.07.2005, 18:08

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Ooo Smrketa.. :bravo:
Sem videla slikce Adriane.. kolk lepa :duda: :rozica::rozica:

clock-img

27.07.2005, 18:20

clock-img

dinika

pencil-img

308

mi tudi ne gremo na morje, pa saj bomo preživeli z pomočjo RR.:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

27.07.2005, 18:42

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

pikec, spokaj potovalko, šotor, na vlak do splita in pridi na hvar!

clock-img

27.07.2005, 19:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

Do Splita je menda povratna karta za vlak 5 jurjev.

clock-img

27.07.2005, 19:57

clock-img

viv_

pencil-img

9144

pikec0 al pa poišč eno last minute varianto pa šibej!

www.odklop.com

clock-img

27.07.2005, 20:55

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Kdaj pa maš dopust,jaz rabim kakšno družbo za sabo

clock-img

27.07.2005, 23:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Joj pikec, pa mi smo bili zdaj 6 dni v Omišu. V bistvu malo naprej v vasi Staniči, pri enem prijaznem starejšem parčku. Gospa si ni in ni mogla zapomniti imena Neža, pa je malo klicala NUNU, hi hi, kot on sesalec pri Telebajskih.
Bom poiskala, sta mi dala telefonsko številko. Bili smo prek agencije ( našla na internetu) in plačali 40 eur za najem apartmaja, pa smo se zmenili, da če pridemo v lastni režiji naslednje leto dobimo za 25 eur isti apartma.
No, vas Staniči je pač ena majhna vasica, gostilne, trgovinica, nič posebnega, ampak tale Omiš je pa res eno očarljivo staro mestece. Res srčkano. Mogoče se je moj :love: tako duril v kempu (Kozarica - Pakoštane), ker se mu je poprej v Omišu tako dopadlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem