cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Jezersko

clock-img

05.06.2008, 23:56

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Zanima me, če je katera že bila, pa kje priporoča bivanje. Imam pa 3 mesečnega sinčka....no takrat bo že mal več...

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

06.06.2008, 08:07

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Jaz sem bila in je bilo enkratno, ampak na enodnevnem izletu. Bil je še sneg in mraz! Za bivanje je pa en hotel, če se prav spomnem!!

clock-img

06.06.2008, 10:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Midva sma bila na Jezerskem na silvstrovanmju bilo je nepozabno lepo vendar mrzlo.Čez poletje pa bi se še tudi jaz rada vrnila nazaj.
Bivala sma v hotelu planinka na Jezerskem.Toplo priporočam tale hotelček.Evo ti še link od tega hotela,kjer sva bila midva,pa v mojem albumu najini prazniki najdeš nekaj slik iz Jezerskega.

LP Mojcauser posted image

Web Results

HOTEL PLANINKA JEZERSKO, Zgornje Jezersko, Jezersko

HOTEL PLANINKA JEZERSKO Jezersko 'Oaza miru' se nahaja v eni najlepših alpskih
vasic pri nas, v osrčju K Jezersko Namestitve počitnice, dopust, oddih, ...

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 6.6.2008 11:03:54 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.06.2008, 11:55

clock-img

rosalie

pencil-img

24

Bila tam, ža nekajkrat...čudovito! Res te napolni z energijo, umiri dušo in res brez ene pripombe.
Čudoviti ljudje, nepozabne gore, Planšarsko jezero, sprehodi v naravi...
Stanovali smo v hotelu Planinka, super postrežba, lepe sobe, cene solidne - res pojdite ne bo vam žal in tudi dete bo uživalo!

clock-img

18.06.2008, 08:11

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: rosalie

Bila tam, ža nekajkrat...čudovito! Res te napolni z energijo, umiri dušo in res brez ene pripombe.
Čudoviti ljudje, nepozabne gore, Planšarsko jezero, sprehodi v naravi...

Se podpišem.

clock-img

25.06.2008, 21:11

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

Midva pa tja hodiva samo na enodnevne izlete. :) Res je krasno.
Ravno danes sva bila gor. Lj-Preddvor, pa en krog okrog jezera. Pa naprej do Jezerskega na Planšarsko jezero in še en krog tam okrog jezera in piknik ob jezeru (iz hladilne torbe in lenarjenje na deki). Potem pa čez Pavličevo sedlo v Avstrijo v Železno kaplo na sprehod pa malo nazaj in čez planine v Logarsko doline in 15 minutni sprehod do slapa Rinke. Pa še en postanek, da smo napolnili želodčke. Potem pa po celi Savinjski dolini do Šentruperta na avtocesto in nazaj v LJ. Krasen celodnevni izlet. Štartali zjutraj ob 9h in se vrnili v Lj okroh osmih zvečer :) 

clock-img

25.06.2008, 21:12

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

aja, narejenih pa okol 240 km.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem