writing-img

Jezna,lepo vreme,bolani!

clock-img

27.04.2005, 08:40

clock-img

lan

pencil-img

1173

No pa je tudi nas doletelo,vrocina namrec.Lan ni imel do zdaj nikoli visoke vrocine,zdaj ko pa je lepo vreme in bi bila lahko cel dan zunaj pa temperatura 38,7 do 39,3.Joj,kako sem jezna.Saj veste kako je imeti skoraj 18 mesecnika par dni non stop v stanovanju.On je nesrecen,mami pa tudi.
Je pa res,da smo ze mislili,da imamo cudeznega otroka,ker nikoli ni imel vrocine do zdaj in imel kaksno virozo.Povejte mi,ali je mozno,da so vzrok za vrocino tudi zobki,kajti pri stiricah je imel tudi en dan povisano temperaturo?No,jaz se tolazim,da ne bo nic hudega in da se bova kmalu podila na okrog.Danes pa ve uzivajte zunaj s svojimi malcki se za naju.
papa in lep dan

clock-img

27.04.2005, 08:52

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Ojla lan!

Tudi mi imamo čudežnega otroka :)- kar se bolezni tiče...do sedaj nič..uf hvala bogu! JE imela pa tud vročino k so ji štirje zobki naenkrat vn šli. Pa smo probali s calpolom, pol smo pa 2x dali svečko pa je blo!

Čimprejšne okrevanje vam želimo :sloncek:

clock-img

27.04.2005, 09:06

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Naša je ravno zarada zob imela predvčerajšnjim 39,1 vročine, šla sm pa vseen ven k je bla sitna k :hudicek:. Zelooo ji je pasal sprehod, naslednji dan pa vročine ni blo več.;)

clock-img

27.04.2005, 09:07

clock-img

mammika

pencil-img

860

Sej bo bolš

LP :rozica:

clock-img

27.04.2005, 10:07

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

lan, pri nas sploh nismo vedeli za zobke. Ampak 3 dan je pa proti večeru dobila vročino:(
Je pa sedaj bolje, tako da danes že šibamo na zrak.
Pozdravite se čimprj, danes pa raje ostanita noter, če je slučajno kaj resnega...

♥:love:♥:love:♥:love:♥ od Tie za Lana da se čimpreje pozdravi!!!!

clock-img

27.04.2005, 10:28

clock-img

Anonimen

Če ima tako visoko vročino, po moje niso zobki. Jaz stavim na peto ali šesto otroško bolezen. Še dva dni bo vročina, nato pa izpuščajčki.

clock-img

27.04.2005, 10:30

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Lahko da...pri nas smo tud skoz mislli,da so zobje...pa je bla pol res ta blesava 6. bolezen!!

clock-img

28.04.2005, 11:42

clock-img

Anonimen

Evo pri nas do vrtca tudi nič, nikoli vročine, nobenih viroz - sedaj smo pa že več kot teden doma, danes greva spet na pregled upam, da potem pa že malce ven, če bo sonček seveda....
Pošiljava Lanu :pujs:, da bi se čimprej pozdravil...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem