writing-img

Jezna sem

clock-img

03.11.2004, 14:58

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kaj se ga grejo teli serviserji?! V petek se mi je pokvaril pomivalni stroj; kličem Gorenjev servis in mi pa povejo, da bo serviser prišel šele v sredo (danes) - O.K. sem se mučila pa pikce dobivala od pomivanja posode, ampak.. O.K. Danes zjutraj serviser kliče da lahko pride okrog 13.00 - idealno celo dopoldne bova lahko zunaj, Anže bo ravno pojedel, on popravi stroj in greva nazaj na sončka. Ja zdaj je pa ura 15.00 (ne ni še 14.56) serviserja od nikoder, še na telefon se mi ne oglasi, midva pa čakava, čakava doma, zunaj pa sonček kaže že zadnje današne žarke. Če mi ne bi bilo toliko do pomivalnega stroja, ker RES olajša in skrajša delo bi šla lepo ven, pa naj pride kak drug dan... Tko sem jezna, da ... sej ne vem kaj naj rečem... , zdej ko sem se izkašljala je mal boljš, ampak slišal jih pa bo (če sploh pride). LP, upam da nisem preveč zamorila.:grrr:

clock-img

03.11.2004, 15:04

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz bi klicala v trovino ali tam kjer si serviserja naročil in povedala da smo bili zmenjeni za ob 13 njega pa še ni, če pa dela sam potem pa ne vem

clock-img

03.11.2004, 15:05

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz pa moje napake:)- mali se tok dere da komaj tipkam ne vem več kaj naj mu naredim

clock-img

03.11.2004, 15:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja je ze tako...jst sm ga cakala cele 2 meseca (na dele iz tujine) ceprav bi morali storitev opravit v najdaljsem moznem roku 45 dni...PACKI :grrr:!!!
Tko da mas se cas,hihi

papa

clock-img

03.11.2004, 16:30

clock-img

puncica

pencil-img

9847

čist tko bytheway, pa kje maš ti sonce????? Pr nas je že cel tedn sama megla:grrr::grrr::grrr:

clock-img

03.11.2004, 18:51

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

puncica ce mene sprasujes, mamo res fajn vreme za ta letni cas :sloncek:,samo kratko je prevec...tema se hitr navlece...

clock-img

03.11.2004, 18:57

clock-img

kimi

pencil-img

3836

zara daj še nam v kamnik malo sonča pošlji jutri...če nikjer v slo ne dežuje ravno pri nas mora smo lih pod paninam

clock-img

03.11.2004, 19:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

no ok... sam na privat mi hisno stevilko poslji...:)-:)-

clock-img

03.11.2004, 19:27

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

No glavno prišel je ob 15.45, v pol ure zamenjal programator (misli da) in emo objemko, zaračunal 33000 SIT :zmeden: in odšel; mene pa skor kap - pa to je že pol novega pomivalnega stroja!!! No zdejle pa letim zložit posodo v pomivalni stroj, se beremo kasneje.
LP

Puncica prid v Mojstrano, sončka kar ga hočeš, samo mal prehit se skrije.

clock-img

03.11.2004, 19:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.11.2004, 21:39

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Jaz sem samo za pregled pralnega stroja plačala 3 jurje in za potne stroške serviserja (Gorenje) okrog 2 jurja. Do nas ima pa 900 metrov, sem šla merit z avtom. Pa so mi rekli, ja, gospa, pri potnih stroških se pa plača pavšal. Pa še stroja ni popravu in mi še vedno kdaj skoči v kopalnici. Tko delajo tile deci, vse neki na pol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem