writing-img

Joggster X Twist

clock-img

15.06.2010, 23:30

clock-img

Božička09

pencil-img

374

Ojla,

ima katera izkušnje z vozičkom Joggster Twist, Joggster 3 ali Joggster X Twist?

http://www.tfk.si/

Vsako mnenje, opazka več kot dobrodošla - nisem pa še našla te teme na RR, zato odpiram novo.

Lp.

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 15.6.2010 23:31:06 >

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

clock-img

16.06.2010, 16:00

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz imam sicer buggsterja- kao marelo od iste firme in sem kar se tiče izdelave, materialov ipd. ful zadovoljna. Če bi se še čist polegel, bi bil popoln.;) Ena znanka je imela enega od teh, ki jih omenjaš, sicer neko starejšo verzijo pa vem, da je nekaj čez naslon bentila. Malo poglej, kolk se poleže in dvigne, če ti je to pomembno. Drugače pa sva skupaj bluzili po Rožniku in se je dobro obnesel.

clock-img

16.06.2010, 16:28

clock-img

Božička09

pencil-img

374

Hvala, čakam še njihov mail z natančnimi potaki, so ful prijazni. Zmotilo me je edino to, da se športni sedež ne da obrniti v obe smeri ...user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

clock-img

16.06.2010, 21:21

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Božička, jaz tudi nimam neposrednih izkušenj z Joggster X Twistom, vendar pa sem tudi jaz lastnica Buggsterja, s katerim sem zelooo zadovoljna.user posted image Je kvaliteten, nikjer nič ne škriplje, funkcionalen...
Sem za našega prihajajočega člana družine tudi gledala tale Joggster X Twist, pa me je zelo navdušil, potem sem se zaradi dokaj visoke cene odločila za en drug voziček... user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

29.07.2010, 15:16

clock-img

sekirca

pencil-img

3

Imamo buggsterja in smo zelo zadovoljni. Zelo okreten, dovolj velik za otroka, a še vedno kompakten. Za prihajajočega otročka (jeseni) se tudi mi odločamo med Joggsterjem twist ali Joggster X twist-om. Ju moram videti še v živo, glavna razlika je tudi v višini krmila, X je za šoferje nižjih rasti:). Božička, s kom pa kontaktiraš glede nakupa? V tujini ali pri nas? Cena je pa res visoka...:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem