writing-img

Joj... moj gobec....

clock-img

14.11.2005, 21:14

clock-img

Anonimen

Hm... no stvar je taka...
Rabim nasvet glede ene stvari.

Pred kratkim je moji kolegici umrl dedek. Bila sem zraven, ko je zvedela (je bil bolan). Objela sem jo in ji izrazila sožalje. Potem pa... sploh ne vem kaj mi je bilo..... sem rekla: "Sej bo"
Še isti trenutek sem si prišla gor kaj sem rekla in postalo mi je kar slabo.
Da bi mal popravila vse skupaj sem rekla: "Joj ne, ne bo, če ti je pa dedek umrl.... kk sem butasta!" KOlegica se je skozi solze nasmejala in me pogledala.

zdej me pa  ves čas grizejo tele besede "Sej bo!" Pa ne vem a naj se kolegici opravičim al naj vse skupaj pustim tako kot je.
Bom vesela vsakega mnenja.

clock-img

14.11.2005, 21:22

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pust vse skup. Ljudje pač včasih kr zinemo nekaj. Pomoje ti ni zamerla. No, vsaj jaz ti ne bi.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

14.11.2005, 21:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni se tvoj odgovor ne zdi čuden, ker res bo (bolje). Mislim, da tudi tvoja prijateljica tega ni napačno razumela, drugače bi drugače reagirala.
Ne sekiraj se, nič slabega ali neumnega nisi rekla. Meni se dostikrat zgodi, da v takih trenutkih ne vem kaj reči. Sploh, če je bil kdo dolgo bolan ali nepokreten, si mislim, hvala bogu za oba -za umrlega, da se je rešil životarjenja in za njegovo družino, ki je morala trpeti.
Zavedati se moramo, da že ko na svet pridemo, vemo samo eno stvar zanesljivo-da bomo umrli.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.11.2005, 21:36

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

se strinjam z marogico.

V zadnjem letu sem slišala takih besed ogromno8v enem letu zgubila mami in očija) pa ti povem da sploh nisi rekla nič čudnega.

Res bo bolje. Če bi govorila joj kako hudo bi ji bilo še bolj hudo. Meni so take besede veliko bolj pomagale kot pa da jim je hudo pa kako se počutim......... NE rabila sem eno podporo da bo bolje. Prav si ji rekla.

clock-img

14.11.2005, 23:01

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni se tudi ne zdi,nič posebnega.To je lahko tudi mišljeno tako,da je izrečeno v smislu tolažbe.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.11.2005, 09:36

clock-img

Anonimen

men se pa sej bo ne zdi nč groznga. pač si jo hotla potolažit.

bl je grozn k sem enkrat pred davnimi časi eni daljni žlahtnici k ji je umru fotr rekla a ti lahko voščim sožalje..??!! user posted image  

clock-img

15.11.2005, 10:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.11.2005, 17:48

clock-img

Massa26

pencil-img

451

tudi jaz mislim, da nisi rekla nič narobe, mislila si pač, saj boš prebolela, bo bo nekako šlo na bolje itd..

NIČ se ne sekiraj.

clock-img

15.11.2005, 18:27

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Se strinjam z vsemi mojimi predhodnicami. Zdi se mi, da je s svojimi besedami nisi užalila. Še posebej, ker si ji prej izrekla sožalje. In zagotovo si bo zapomnila tvoj odnos in bližino, ne pa izrečenih besed...

clock-img

15.11.2005, 19:35

clock-img

Anonimen

Oh veš kaj, mislim, da si ji prav polepšala (če se lahko sploh tako izrazim glede na žalost dogodka) tisti trenutek. Mogoče pa ji bo v spominu ostala smešnost tistega, kar si ti bleknila, in bo to omililo žalost.

Jaz vem, da bi mi to zelo pomagalo, če bi kdo ob takih trenutkih znal tudi kaj veselega in smešnega reči. Ne pa da kar tekmujejo, kdo bo bolj patetičen.

PS Sploh jaz znam to zelo dobro nehote narediti. Lani sva šla z možem kropit in sva oba zablestela. Jaz sem v splošni konfuznosti žalujoči ženi rekla Vse najboljše, moj mož pa je zunaj zbranim vnukom (najinim kolegom) po minuti molka, ko smo tam stali in nismo vedeli, kaj bi govorili, rekel: No, greva zdej, fajn se mejte! (bilo je 15 minut do pogreba - itak da se bodo imeli fajn) user posted image user posted image

clock-img

15.11.2005, 19:38

clock-img

Anonimen

Punce najlepša hvala za mnenja... sem se mal potolažila pa se nehala sekirat.

Meta... ti pa prekašaš celo mene..... Ja jz srčno upam da ji je moj stavek mal omilil bolečino.....

clock-img

15.11.2005, 21:54

clock-img

zoya_

pencil-img

703

motovilčica, to čist vsak avtomatsko reče... Rad bi človeku reku nekaj, pol pa blekneš kar blekneš. Ampak imaš prav, sej bo... itak da bo, sej mora bit...

L I V E S T R O N G

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem