cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Joj, kako sem nestrpna...

clock-img

23.10.2008, 09:39

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Pozdravček,

moram se malo izpisat, ker sem tako nestrpna...torej 5.10. sem imela zadnjo menstruacijo in ker jo imam zelo neredno od 21 pa do 25 dni, enkrat celo na 32 dni, si nekako ne morem izračunat kdaj imam ovulacijo...zato se pač spravimo skupaj takrat...joj saj ne vem...skratka kaj menite...zadnjih 10 dni me tako špika po jajčnikih in neprestano imam občutek, da bo zdaj zdaj dobila menstruacijo, ampak to bi morala dobiti komaj nekje konec meseca...uffff

Saj sploh ne vem kaj sem vam želela napisat, ampak kaj menite ve??

clock-img

23.10.2008, 09:41

clock-img

Athina

pencil-img

319

Niti jst ne vem, kaj si hotla napisat, ampak te razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Recept za take stvari je čakanje ... user posted image ... ki pa ga nobena od nas ne mara prav preveč, ampak druge ni ...
Držim pesti, da bo user posted image user posted image ...

clock-img

23.10.2008, 09:45

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Ma ja hotela sem napisat, če je imela, katera podobne težave, da jo je po ovulaciji torej ob vngezditvi špikalo v jajčnikih in če je imela podoben občutek, da bo vsak čas dobila M??

clock-img

23.10.2008, 10:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ma ja hotela sem napisat, če je imela, katera podobne težave, da jo je po ovulaciji torej ob vngezditvi špikalo v jajčnikih in če je imela podoben občutek, da bo vsak čas dobila M??

Verjetno vsaka druga. user posted image
Jaz sem imela, ja. Še kakšen mesec po tem, ko sem zanosila, se mi je zdelo, da se bo vsak čas ulila M.

clock-img

23.10.2008, 10:11

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

Hej...jaz imam podobno situacijo...

M bi mogla dobiti 1.11. ali kasneje....vendar me že par dni vse nekam boli,kot da bo M prišla vsak čas..user posted image ...

Poskušam se zamotiti s delom....Ni druge, kot čakat....

Bolijo me joške, preveč sem lačna, imam včasih krče v trebuhu.....

Čakat....čakat...čakat....

clock-img

23.10.2008, 10:49

clock-img

nebo

pencil-img

1664

...in kaj bova naredili...čakali, mene je, da bi že kar danes naredila test....))))
No, prsa me ne bolijo, me črviči.....lačna pa sem itak že vse življenje...))

clock-img

23.10.2008, 10:52

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Jaz sem bila tudi nestrpna in sem delala tes 1 teden pred pričakovani M in rezulata je bil itak ogromni -, potem sem šla na dopust in tam v drogerijah gledala testke ampak sem rekla, da ne bom in potem sem prišla nazaj 2 dni po pričakovani M in sem naredila test in zagledala močni user posted image . Sicer je potem prišlo do SS ampak upam na boljše čase.
Vglavnem hotla sem povedat, da tudi če imaš zdajle vse znamke ti bo test težko pokazal in preostane ti samo mučno čakanje. Držim pa pesti da konec meseca sporočiš da si srečka user posted image .

lp

clock-img

23.10.2008, 11:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

tako psihiranje ne vodi nikamor.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem