writing-img

Joj, ta zgaga!

clock-img

12.11.2004, 13:31

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Pece se katero?
Mene se je zadnje tri dni lotila z vso mocjo.:grrr:
Ne vem vec, kaj naj naredim. Najhuje je zvecer!
Mleka ne smem piti vse pocez, ker sem na dieti, rupuruta pa si ne upam prepogosto jemat.
A ima katera izkusnje, kako pomirit to presneto nadlogo?

Lep dan.:metulj:

clock-img

12.11.2004, 13:34

clock-img

sa

pencil-img

651

meni je pomagal donat(sobna temperatura).Lp :rozica:

clock-img

12.11.2004, 13:34

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Jaz imam tudi kar nekaj problemov s tem, pa se mi zdi da mi še najbolj pomaga topli mlekec in da se zvečer ne najem preveč.

Maja:nosecka:

clock-img

12.11.2004, 13:38

clock-img

binica

pencil-img

512

Maja,

tudi meni je Donat kar hitro rešil ta zoprni problem. Malo zvečer, malo zjutraj, pa je. Bravo Donat :bravo::bravo::bravo:

Binica

clock-img

12.11.2004, 13:39

clock-img

binica

pencil-img

512

Joj, ne Maja, ampak Kepa..... Sory :)-:)-

Binica

clock-img

12.11.2004, 14:25

clock-img

rdečelaska

pencil-img

25

Na forumu sem izvedela, da pomaga, če zgrizljaš 4-8 mandeljev.

Poskusi, škoditi ne more.

Lep pozdrav.

clock-img

12.11.2004, 17:28

clock-img

kimi

pencil-img

3836

no meni je babica rekla kozarec malčnega mleka in zgaga je šla pa pa;)

clock-img

12.11.2004, 17:38

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Meni mlekec ne pomaga preveč, mandlji tudi ne, pa o žlički gorčice je bilo govora, pa sem probala, je bilo bolš, ampak zato, ker sem šla bruhat, bljek!

Sem ugotovila, da v popoldanskem času ne smem nič težkega jest, nič mlečnega, pa zadnjič sem "štrudel" papala, pa mi je blo kar za umret. Ja pa čokolade tud popoldan pa zvečer ne smem :(( :(( :((, pa tolk mi paše!

Mi še najbolj Donat pomaga, na eks pet požirkov, pa pol enega fajn glasnega kupčka podrem :ups: pa je bolš!

Je pa fajn, če ugotoviš, od česa te najbolj peče!

lp :sloncek:

clock-img

12.11.2004, 18:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ola...kepa*....men je tud Donat mg pomagal najbolj od vsega...:rozica:

clock-img

12.11.2004, 18:16

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Hvala vsem za nasvete. Bom ze ukrotila to nadlogo:)-; sicer pa bo tudi to minilo.
Zara, vprasanje zate: Si si ti morala tud merit krvni sladkor in imeti posebno dieto?
Jaz si ga moram merit 6x dnevno in se drzat diete in mi niti ni tezko, sem prav zadovoljna, ker vem, da se zdravo prehranjujem in nic ne skodim svoji bebi.
Aja, pa se to: Kdaj so ti odkrili moteno toleranco, v katerem tednu? Si se kdaj kasneje imela obremenilni test? Baje se stanje kljub dieti proti koncu nosecnosti rada poslabsa.
No, pa lep vikend vsem sreckam noseckam.:sloncek:

Kepa* in :duda:

clock-img

12.11.2004, 20:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja ampak samo 1 x na dan, kepa*...drgac pa ja dieto vse brez sladkorja...moteno toleranco so mi odkili v 2o tednu,kasneje sem pa imela test se 8 tednov po porodu,ampak je bla vrednost samo 4.1...
In ja,vcasih ta sladkor po porodu ostane...

clock-img

14.11.2004, 07:42

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pa krtačo pripravi, ker bo imel otrok laske :bravo::bravo::bravo:.

Lp Lunca

clock-img

15.11.2004, 07:45

clock-img

dana

pencil-img

1395

Kepa*,

jaz imam tudi tu pa kam probleme z zgago, pa kar rupurut vzamem. Sem namreč pri Pušenjaku brala, da ga lahko brez skrbi vzameš sploh če je to samo 1 ali 2 tableti.

Pa še pomaga !

dana :sloncek:

clock-img

15.11.2004, 11:04

clock-img

pia1

pencil-img

144

oj, tud jest mam blazne tezave s to zgago :((:((:((. na zacetku je donat res full pomagal. zdej pa nic vec. mleko pomaga le za kaksne pol ure, uro. tko, da cez dan safr furam ;) zvecer pa pred spanjem spijem kozarec mleka, tolk da lohka vsaj zaspim, sam ko se cez kaksni 2 uri zbudim ker me lulat pa je spet isto. nc, se dva meseca pa bo boljs. sam je pa res nadlezen tale pekoc obcutek, ane, bljak...
32t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem