writing-img

Jok na žlico

clock-img

01.08.2006, 14:18

clock-img

mml

pencil-img

4156

Sploh ne vem, kaj se je naši user posted image  premaknilo v glavi user posted image . Že včeraj zvečer ni hotela jesti grisa, ki ga ima sicer rada. Danes dopoldan, ko je bilo na vrsti sadje s skuto je začela pa v trenutku na glas jokati, ko je zagledala žlico in skodelico. Sploh ni hotela odpreti ust. Sem mislila, da pač še ni lačna, ampak čez uro in pol je bilo popolnoma enako...potem sem ji dala pa kruh s sirom in je veselo odpirala usta in jedla. Tako da mi sploh ni jasno, kaj se ji je zamerila žlica. Sicer pa uvajava gosto hrano od 5.5 mesecov in smo bili sedaj pri 7.5 mesecih že praktično na dveh samostojnih obrokih.
Me kar malo skrbi, da bo tudi pri kosilu takouser posted image , tako da prosim za kakšen nasvet.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

01.08.2006, 14:31

clock-img

pat

pencil-img

197

ogoče se ji je pa kaj včeraj naredilo z žličko? npr da jo je dobila pregloboko v grlo, da se ji je zaletelo...
poskusi z drugo žličko, ali pa se igrajta helikopter - tako da krožiš z žličko, zraven pa govoriš aaaa. pri nas pomaga...
ne pa se sekirat preveč, ker bo minilo samo od sebe...

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

clock-img

04.08.2006, 13:14

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Moja fanta sta se oba začela bat žličke, ko so jima zobki rasli.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem