writing-img

Juhica

clock-img

05.10.2005, 15:00

clock-img

Anonimen

kdaj lahko dam pupi juhico?Stara je slabih 5 mesecov in včeraj se mi je pošteno zasmilila, ko nas je gledal kako jo mi jemo.ali lahko dam vsaj malo?

clock-img

05.10.2005, 15:28

clock-img

tascha

pencil-img

482

Jaz sem Timu dala juhico ko je bil star cca 5,5 mesecev. Sicer  samo čisto, po žličkiuser posted image .
Se mi zdi, da mu lahko daš par žličk za probat, če bo pa reakcija, boš pa tako ali tako vidlauser posted image . Jaz sem si rekla, če ne bom probala, ne bomo vedli ali je alergičen ali ne?!user posted image
Pa mu ni škodilo!

Dober tek!user posted image

clock-img

05.10.2005, 17:08

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Žal mi je, da smo prišli tako daleč, da na forumih kjer je govora o hranjenju in dodajanju pišete že anonimni...sicer pa nič čudnega.

Jaz bi mu dala za poskusit, saj je ne bo pojedel cel krožnik.

user posted image Le pogumno!!!

clock-img

05.10.2005, 17:52

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Odvisno, o kakšni juhici govoriš. Goveje juhe sigurno ne priporočam.
Lahko pa narediš zelenjavno juho brez vegete in raznih 'aditivov'- jušno kocko pa lahko kupiš bio kvasovo v Mercatorju, je ful dobra.

LP

clock-img

05.10.2005, 21:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.10.2005, 22:38

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jst tut ne vem, zakaj ne goveja juha...res da brez prevelikih začimb-sej jo lahko narediš čist natur...zelenjava govedna, malo soli...pa je...

clock-img

09.10.2005, 21:53

clock-img

urška

pencil-img

3136

midva sva začela pri 4.5 mesecih z telečjo, lahko pa tudi z piščančjo; meso iz katerega kuhaš juho naj bi bilo mlado...

clock-img

10.10.2005, 09:54

clock-img

jada

pencil-img

223

hojla

Naša je stara 5 mesecev pa sva že poskusili cvetačno juho in korenčkovo juho. Obe sta ji bili zelo všeč. Prav tako sem ji dala tudi malo telečje juhe in goveje, notri sem zmešala korenček in cvetačo ter ponudila, vse je pojedla tako da ne vidim razloga zakaj ji ne bi ponudila juhe

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem