writing-img

Juhice

clock-img

05.04.2006, 13:07

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Ko bom prvič delala juhico za tamalo.. a jo skuham kot za nas, samo da še ne solim pa ali lahko dam že jušno kocko notri? Skratka, jaz popražim por, dodam zelenjavo, vodo, solim, jušno kocko, na koncu kus kus. Kako naj prilagodim tamali? Pa kdaj ji lahko ponudim tako juhico? 

clock-img

05.04.2006, 13:53

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem ravno danes naredila juhico: koleraba+korencek+krompircek+brokoli

najprej sem na olivnem olju (ga das pac samo par kapljic) poprazila kolerabo in korencek, zalila z vodo, dodala krompir in brokoli in malo osolila pa mickeno cesna sem dala not (ampak res full mal)... je jedel kot za stavo user posted image

jaz jusne kocke ravno ne bi uporabljala, rajs dej not koscek meska

Mami, pika moja!

clock-img

05.04.2006, 15:40

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jušne kocke jaz pri kuhanju za user posted image  ne uporabljam, pa tudi solim bolj malo - za nas raje kasneje dosolim, por pa tudi piše, da naj bi bil po 10. mesecu user posted image  ali celo 11.

clock-img

05.04.2006, 17:09

clock-img

muha1

pencil-img

666

Jaz skuham zelenjavno juho kot soncek in jo tudi vso zmažemo! Vendar, ko je kuhana vzamem eno zajemalko za user posted image  vstran, pol pa za nas zakuham not še jušno kocko, posolim in popram.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem