cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Juhu-hu!!!!!!!

clock-img

08.07.2005, 11:47

clock-img

MEGY_Patricija

pencil-img

218

Ja res sem vesela .:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Danes sem uradno zvedela da sem maturo 2/4 opravila z 4 in 5 za slov/gpo, no sedaj pa avgusta še dva res sem vesela za svoje ocene saj sem se veliko učila in očitno se je splačalo.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lep pozdrav vsem ki so tudi opravljali maturo in jo uspešno končali!!!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

;MEGY!!! Sedaj pa na kakvo:kava::kava::kava::kava:

clock-img

08.07.2005, 11:51

clock-img

miša1

pencil-img

124

No še enkrat čestitke!

Bomo zapili.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

08.07.2005, 11:52

clock-img

clea

pencil-img

863

BRAVO MEGY-Patricija:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kako pa to,da imaš avgusta še dva?A nisi pisala vse v celoti???
No v glavnem,važno,da si naredila in to s tako lepima ocenama:bravo::bravo::bravo:

clock-img

08.07.2005, 11:54

clock-img

Anonimen

Čestitke!!!!:bravo::bravo:

clock-img

08.07.2005, 11:58

clock-img

lex

pencil-img

6532

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

08.07.2005, 12:04

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

tele ocene pa niso kar tako

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo:

clock-img

08.07.2005, 12:34

clock-img

buči

pencil-img

4367

Kapo dol!!!!! :bravo:

:kuza:

clock-img

08.07.2005, 15:10

clock-img

MEGY_Patricija

pencil-img

218

:rozica::rozica::rozica::rozica:A ja odgovor tistim,ki me sprašujete zakaj samo dva ,ker nisem imela seminarske narejene ,da bi lahko delala vše 4 čeprav sem bila prijavljene, da bi pa lahko delala 3 od štirih,ker samo za enega nisem imela pogojev pa mi tudi niso povedali ja so potem koje bilo že prepozno pa še seminarko bi laho potegnila z interneta pa mi to prej ni nihče povedal ali ima katera kak pameten naslov ---link za seminarsko iz EKONOMIJE--Politika zaposlovanja-poti do zaposlitve no ja no kar se pa izpitov tiče je pa tako rada bi šla naprej pa sem si rekla da bolje da grem tudi 2/2 pa tedva naredim z lepimi ocenami da bom imela potem več možnosti za naprej.

Hvala za lepe želje in spodbudne besede:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:rozica:M:rozica:E:rozica:G:rozica:Y:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem