04.06.2009, 08:26
1068
Zakaj misliš, da več poje, če si črpaš? Jo boš s flaško razvadla, potem je pa lahko hitro konec dojenja, pa mastitis, pa prikrajšaš jo za posladek na koncu - to na koncu namreč s pumpo težko ven potegneš? Po moje je res škoda, da si tolk punc črpa! Sicer pa kakor hočeš. Poje pa res zato mogoče več, ker je s flaše lažje vlečt, kot z joške.
Napenjanje lahko pa lahko omiliš s pravočasnim podiranjem kupčka. Kr dost pomaga. Ko bi jaz to pri prvem vedla, bi ga pol manj po rokah blo treba nost in tolažit!
Punci uživajta v vajinih sončkih in se vama kmalu pridružimo.
NATY jst si niti pod razno nisem želela črpat in po podoju dodajat še po flaški ampak pri otrocih z visokim bilirubinom (naša je še vedno rumenična pa je stara 3 tedne in bila na fototerapiji v P 2x po cel dan) žal drugače ne gre... če ti zaspi po nekaj minutah dojenja, sploh pa pri nedonošenčkih z nižjo porodno težo... kaj ti pa preostane... in tut ALININA Lara kot vem zaradi nedonošenosti ni imela izrazitega sesalnega refleksa, da bi se lahko najedla na dojki...
Jst če si ne bi črpala gladko fašem mastitis, ker mleka je blo za izvoz, tamala pa nikol ni tolko nasesala... itak, da je najlepše in najboljše direkt na dojko...
glede napenjanja in podiranja kupčka pa... mi ga obvezno vmes podiramo pa vseeno ni opazne razlike... danes ponoči je prvič spala 3 ure v posteljici, mogoče so pomagale kapljice... no, proti jutru je že bilo vse po starem... sicer pa, kmalu bo bolje, ko se prebavni trakt navadi na garanje... sine je imel take krče, da do 5. meseca ni blo dneva, da se ne bi predrl od 17. do 23. ure,men se je že fuzlal, ker NIČ ni pomagalo... potem pa... kot bi odrezal... žal mi je, ker se mala tko muči... delam vse kar bi ji lahko omililo težave in upam, da res kmalu mine...

, KI SO MALO POHITELI
je pa tko... k jo napenja pol bi se skos po malem dojila pa ji zdej če sam parkrat potegne rajš dam dudiko, ker če ne mi bodo bradavice razpadle od stalnega cuzanja
za prvi pregled pri G... je kaj bolelo? ne vem, si bla ti prerezana
verjetno glede na to, da je bla Lara drobižek ne, a? jst o kkšni kontracepciji sploh ne razmišljam, naša Zoja je tko IVF otroček, naravno nam ni ratalo kar nekaj let, če bi nam zdej