writing-img

Jutr....

clock-img

25.06.2005, 07:01

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

No,pa da se še jst oglasim iz našega konca.Lep pozdrav prav vsem.Pri nas je še prijetno.Me je pa kr groza,ker vem kakšna sopara nas čaka.Tudi jst sem že rit namočila v morje in je kr fino toplo.Danes se grem z mojo pubertetnico kopat in malo posončit,da ne bom sramote delala po Izoli,ko sem tako bela.Želim vam prijeten dan in en pljusk morja:morje: do vaših koncev.
en lp:morje:D.

clock-img

25.06.2005, 07:07

clock-img

buči

pencil-img

4367

Jutro!

Mi smo pa včeraj prišli z morja. Je bil mali tako priden, da so sosedje v kampu spraševali, če imamo res otroka s seboj. Če bi bili še en teden, bi se pa tudi voda že toliko segrela, pa mali bi se bolj opogumil, pa bi gotovo šel celo plavat. Ampak smo uživali!

Mi gremo pa danes na žurko - je imela Aljaževa prijateljica eno leto, pa gremo na torto! TINKARA, VSE NAJBOLJŠE! :bravo:

Potem pa priprave na žurko za našega navihanca!

:kuza:

clock-img

25.06.2005, 07:41

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Jutrčka,

mi smo tudi že pokonci in se gremo kopat kar na bazen. Smo pa bili v Simonovem zalivu predvčerajšnjim in je bilo prav luštno. Še dobro, da sta tamala oba pridna in jih lahko sama spedenam.
Zdaj pa še malo polikam, ampak res malo, ker se mi ne da ravno ne vem kako veliko.
Potem pa v akcijo :morje: .
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

25.06.2005, 08:25

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Dobro jutro!!!
Jaz pa čakam da bo moj :duda: zaspal, da grem lohk jest še mal potegnt. Pijem že ta drug :kava:, pa nism nč bolj zbujena. Smo mel ponoč fešte... :(

LP Tina :rozica:

clock-img

25.06.2005, 09:15

clock-img

Anonimen

Jutro!!soparno za krepat:morje:
Mi smo včeraj popoldne na poti na plažo znorele:(gužva na vseh cestah..smo prečesale vse stranske poti..tam tudi gužva,ker so vsi domači imeli iste prebliske.
Vse lepo in prav ampak ta gužva ubija:(
Morje na Lucijski plaži svinsko.:(

clock-img

25.06.2005, 10:12

clock-img

Anonimen

Jutro :(

Mi gremo pa na Dolensk :( Beda :zmeden: Eh ja ...

lp,:fis:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem