writing-img

Jutro, januar!

clock-img

23.07.2005, 08:58

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Kaj, se vse spite :zaspan::zaspan::zaspan:?

Jah, saj bomo kmalu prisiljene vstajat ponoci, pa zgodaj zjutraj,.., tako da je treba izkoristit se teh nekaj mesecev ane :).

V glavnem, jest bi tut se spala, pa mam tolko za ustimat, ker danes ponoci odhajava na :morje:, jupiiiiii :bravo::sloncek::bravo::sloncek:!

A ste drugace dobro? Slabosti od nikoder ane :bravo::bravo::bravo:? Tudi jaz se pocutim super, jutri v morju se bom se bolje :)-:)-.

Oglasite se kaj,

Nyah.

clock-img

23.07.2005, 08:59

clock-img

rija

pencil-img

15589

lepo se mej na morju. sem ti kar navoščljiva;) upam, da bo tudi meni g dovolila, da grem za par dni tam v začetku septembra...

clock-img

23.07.2005, 09:01

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Rija, seveda ti bo dovolila, samo pazi nase!

Poskusi tudi doma kar najbolj uzivati in se posvecati sebi :rozica::rozica::rozica::rozica:.

Bom mislila na vas, in se vrgla enkrat v vodo ok? :)-:)-:)-:)-.

clock-img

23.07.2005, 09:05

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

Po dolgem času se oglašam! Sem brez računalnika in zato je tko. Drugače sem OK, moj buši veselo vzhaja! Večinoma pohajam, mal morje mal hribi(z avtom ne peš), jutri pa prihajam v Prekmurje. Nyah ti pa na morje! Fino, uživaj in ful plavaj! Kam pa gresta?

Pr nas je ful mraz! Kakšno poletje je to!?

januarke, uživajte!:sloncek:

clock-img

23.07.2005, 09:16

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Greva na Mali Lošinj!

Sva hotela letos v Grčijo, pa sem postala srečka :nosecka:, pa sva se odločila, da greva bližje, za vsak slučaj :).

Vidim, da tudi tebi ni hudega, uživaj še naprej!

Plavala pa seveda bom, saj samo v morju lahko, tako da me bo moj moral zvečer vleči ven iz vode :)-:)-:)-:)-:)-.

Glede mraza pa, brrrrrrrr :(:((, to res ni poletje!

clock-img

23.07.2005, 10:19

clock-img

Anonimen

Vidim, da ste vse že polne energije...mene pa še vedno slabo počutje muči - glavoboli, vrtoglavice... Le vsake toliko imam "svetle" dneve.
Na morje z mojim :love: ne greva, ker naju je :nosecka: presenetila in morava gnezdo pripravljat - to pa stane :( Si ne moreva niti za vikend privoščit :(( Itak pa me sonce in vročina še bolj ubijata...
Mi je pa zadnjič bivša sošolka, ki ima že dva otročka, rekla: "pa dej se že nehaj sama sebi smilit!"....mislim, da ima celo prav...:zmeden:

V glavnem, jz še kar čakam na naval energije...naslovno stran diplomske sem že naredila...ostalo pa, ko pride energija...

EEEEeee, jz mam pa novo slikco, ja, ja,...:)-:)- lepa kenede? :)-

clock-img

23.07.2005, 13:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja le&ta, prekmurje vabi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem