cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Konec dojenja

clock-img

14.09.2005, 15:30

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Zgleda, da sva z večrajšnjim dnem zaključila z dojenjem. Sinko se je sicer dojil le še zjutraj. Včeraj, ko se je kobacal po postelji in sem ga poklicala papcat, je sicer prišel, pljunil dudo ven, vzel bradavico v usta, malo polizal, pljunil ven in se odplazil vstran. Poklicala sem ga še enkrat. Ko je drugič vzel bradavico v usta, ga je kar streslo, ko je okusil mleko. Takrat sem ugotovila, da je očitno res konec. Kar hudo mi je bilo, da je že konec, saj sem upala, da ga bom dojila še kar v drugo leto njegovega življenja, pa se je žal končalo že sedaj.

LP

Pi-kica

clock-img

14.09.2005, 18:56

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja, ene pa ne znamo nehat in si potihem želimo da bi se malčki sami odstavili. Ah, bodi srečna, da si ga vsaj do sedaj dojila, lahko bi bilo tudi slabše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem