writing-img

K2r-sredstvo za ročno razbarvanje perila!

clock-img

09.09.2008, 18:15

clock-img

Lu

pencil-img

3181

A obstaja tudi kaj za v stroj, da se razbarva, ker tole ne vem sploh kam naj dam. A kar v pisker in na štedilnik???? Pozna katera. Imam pa pol stroja roza user posted image user posted image user posted image Se mi je nekaj rdečega skrilo med perilo in evo rezultata.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

09.09.2008, 20:35

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

A obstaja tudi kaj za v stroj, da se razbarva, ker tole ne vem sploh kam naj dam. A kar v pisker in na štedilnik???? Pozna katera. Imam pa pol stroja roza user posted image user posted image user posted image Se mi je nekaj rdečega skrilo med perilo in evo rezultata.

Ja, seveda! K2R za strojno razbarvanje perila!!! Jaz vedno kupim tega, sta pa zelo podobna, tale za ročno in strojno

clock-img

10.09.2008, 08:20

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Mater sem se uštela z temle ročnim. Sem namočila, pustila cca 2 uri tako kot piše in rezultat je zdaj: moževe bokserce imajo oranžno črto namesto rdeče, modra jopica ( obarvala se mi je v lila ), je zdej bež user posted image user posted image user posted image Evo in roze barve ni več.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

15.09.2008, 13:50

clock-img

Anonimen

Lu da te potolažim se je tudi meni to zgodilo lansko leto. Nikoli več ne kupim tega praška za razbarvanje, imam raje pobarvanop kot pa to grdo rumeno barva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem