writing-img

KAŠELJ

clock-img

20.08.2008, 09:17

clock-img

barby78

pencil-img

813

Mene pa zanima,kaj lahko dam svoji 4,5 mesečni hčeri,proti kašlju.nima vročine,samo smrka in kašlja?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

clock-img

20.08.2008, 09:21

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Najpboljše kakšne zavrete kamilice pod posteljo, ko gre spat, da se para dela in jo vdihuje.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

20.08.2008, 09:38

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Najpboljše kakšne zavrete kamilice pod posteljo, ko gre spat, da se para dela in jo vdihuje.

Sam da ne bo postle zažgala user posted image

Drugače pa ja, lahko kaj takega kot pravi Mišni ali pa jaz sem dajala v izparilec eterično olje evkaliptusa, ampak v prostor zraven, da ni bilo preveč vonja, pa je bilo čisto v redu.

clock-img

20.08.2008, 12:29

clock-img

Anonimen

Dvignjeno vzglavje, kot je rekla Mišni, vroče kamilice pod posteljo, morda si omislite tudi kak vlažilec zraka.
Pa preden gre spat, lahko inhalira vroče kamilice, tako da jo držiš na kolenu, da je malce navzdol in jo nežno trepljaš po hrbtu, da se sluz odlepi. Trepljaš pa jo z dlanjo tako, da je dlan v obliki školjke, če razumeš kako mislim.

clock-img

20.08.2008, 13:13

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Naša je pred kratkim 10 dni kašljala in smrkala. Nam je predvsem pomagalo pogosto čiščenje noska s fiziološko in pa zvečer, med kopanjem, sva naredila orenk paro v kopalnici in je to vdihavala.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

20.08.2008, 21:19

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Nam so pomagale kapljice Sinecod, ki so za dojenčke.

clock-img

22.08.2008, 14:53

clock-img

dejček

pencil-img

60

Pri mojem sinu se obnese čaj iz slezovih koreninic, ki jih kupiš v lekarni. Sladkaš jih lahko s fruktozo, kasneje, ko je otrok starejši od enega leta, pa z medom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem