writing-img

KAJ KUPITI ZA 1.r.d.

clock-img

05.11.2005, 21:06

clock-img

UOBERC

pencil-img

134

Moja Liica bo kmalu stara 1. leto (14.11.) in nevem katero igračo naj ji kupim. Rada bi tako, da bi malo delale njene male sive celice. Rada bi da kaj sestavlja, zlaga,...! kaj mi svetujete?user posted image  Kaj naj še ponudim Lii za rojstni dan? hvalauser posted image user posted image

clock-img

05.11.2005, 21:19

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Mi smo našemu palčku za 1. rd kupili železnico, Fisher-Price. Meni so nasploh za tamale všeč igrače od te firme pa figure - Little People. So pisane, dovolj velike za prijet, železnico je pa tud ogromno uporabljal. Pa smo naknadno kupili še kmetijo, pa par figur, živali..

clock-img

05.11.2005, 21:21

clock-img

urška

pencil-img

3136

midva sva mu kupila kužka (fisher price), ki ga vlečeš za sabo pa laja. sicer res nič ne zlagaš z njim, smo se pa naučili kje ma kuža (in on) očke ušesa pa nogice pa rep pa nosek; pa še tko srčkan je ko ga na "sprehod" pelje.

clock-img

06.11.2005, 02:27

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Fisher Price ima zelo veliko izbiro igrač.Sigurno bi se kaj našlo.Pa od Thomya tudi niso slabe.Jaz se spomnim,da smo tamalemu kupili valj v katerega se je dajalo predmete različnih oblik.(okroglo na okroglo,pravokotno na pravokotno..)Na drugi strani,pa si jih pobiral ven.Ta igrača se nam je zdela fajn,ker s tem otrok spoznava prave oblike predmetov.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.11.2005, 09:22

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Poglej v Neckermanov katalog, meni se zdi tista kocka fuuul dobra. Lesena in ima na vsaki ploskvi svojo funkcijo od ksilofona, do ure,...

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem