cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KAJ KUPITI ZA DARILO

clock-img

05.07.2005, 11:37

clock-img

SABILA

pencil-img

275

od fanta sestra ima rok poroda 14.07.2005 in ne vem kaj ji naj kupma.
ponavadi vzamem kej praktičnega vendar tu sem pa brez idej.
kompletek, da ko bo šla mla iz porodnišnice že ima, flašk in dud ima več vrst, previjalno mizico, voziček, lupinico........(se opravičujem za pike, vedar pomenijo nadaljevanje).

ima katera kakšno idejo?

hvala
ter lep deževen dan iz celja:zaspan:

clock-img

05.07.2005, 11:39

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Paket plenic. Pa prej se pozanimajta, katere bo uporabljala.

Lahko pa tudi kakšno oblačilce večje številke, da bo za kasneje.

clock-img

05.07.2005, 11:40

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Igralno blazino za na tla
vrtiljak z lučkami nad posteljico
termo krožnik, žlička
paket plenic
album moj otrok...

clock-img

05.07.2005, 11:41

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kaj pa palčka zavijalčka (koš za plenice) meni je to brat kupil za božička pa sem bla full vesela, ali pa koš za odlaganje igrač, glasbeni vrtiljak za na posteljico (100% najboljša igrača v prvih mesecih)

clock-img

05.07.2005, 11:42

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

....... :)-:)-:)-:)-:)-

Ja, midva sva bila najbolj vesela kar darilnih bonov. Ker sva že čisto vse imela. Ne vem sicer kako ti gledaš na to. Eni pravijo da so brezosebni, jaz pa mislim da ni tako. Predvsem jih lahko koristno uporabiš!

Drugače pa..., mogoče kakšno termo steklenico za flaške, ali pa grelec za flaške, pa tudi plenic bosta najbrž vesela (VELIK strošek za starše)

LP, :pika:

clock-img

05.07.2005, 11:42

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Lahko ji kupiš grelec, pamperske,kak album, okvir za sliko, mogoče kaj od zlatnine,kopalno brisačo,kakšno pralno igračo,da se bo lahko čoimprej igrala ali spala z njo... zdej je pa tudi meni že zmankalo idej

clock-img

05.07.2005, 11:44

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Baber kolk ste hitre, sem mislila da ji bom prva odgovorila

clock-img

05.07.2005, 11:52

clock-img

Anonimen

jaz sem bila najbolj vesela pleni-lahko ji kupiš večjo številko pa jih bo imela za kasneje ali pa kar kakšen bon npr. Babycenter pa bo šla sama kaj kupiti ko bo rabila.

lp

clock-img

05.07.2005, 12:15

clock-img

Anonimen

Zelo vesela sem bila bisač za kopanje - tavelikih ali pa bonov.

clock-img

05.07.2005, 12:22

clock-img

rija

pencil-img

15589

Odpri varčevalno knjižico, recimo za štipendijo. Pozovi še ostalo družino, prijatelje, naj se ti pri darilu pridružijo. Mislim, da bo otrok to bolj potreboval, kot pa že ne vem kateri komplet oblačil, dodico ali kaj od podobne krame, ki jo mamem itak najraje kupijo po svojem okusu.
Vsaj jaz bom svojim v naprej predlagala kaj takega. Sicer pa je to pri nas že praksa. Imamo kar preveč različne okuse, da bi se lahko "našli".

clock-img

05.07.2005, 13:15

clock-img

lin

pencil-img

2504

Nevem kolko misliš zapravit ampak po moje je bon lepo darilo,pa zraven enega plišastega medota in lepo čestitko.
Jaz sem bila bonov zelo vesela ,saj sem si kupila kar mi je bilo všeč in kar sem potrebovala

clock-img

05.07.2005, 13:27

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam že prav tako vse in bom najbolj vesela darilnih bonov :ups::)- .

Aha, kaj pa če bi kupila prenosno posteljico? :bravo: To vedno pride prav, če ne drugače namesto stajice.
(ker sem videla, da misliš kupiti za malo večjo vrednost- pod 10.000 sit jih ni)

Ali pa igralni trapez(most) s irgalno podlogo-če ga že nima :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem