writing-img

KAJ SLEDI PO LAPAROSKOPIJI

clock-img

16.12.2007, 20:28

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Živjo mene pa nekaj zanima, kaj sledi po laparo, če enostavno še nekako ne moreš zanositi? Jaz sem sedaj dobila tretjo user posted image od kar sem bila na laparo in v začetku januarja imam pregled, pa me zanima kaj mi bo povedal gin. Ko sem bila na laparo mi je rekel, da če nebom zanosila do pregleda se bova zmenila za naprej. Sedaj me pa zanima kaj bo sledilo.
lp

clock-img

16.12.2007, 22:00

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

To zanima tudi mene. Jaz bom tudi imela prvi pregled po lapari po končanem 3 ciklusu poskušanja. Če nama ne uspe imam občutek, da bo zopet predpisal klomifen.

Bi patudi jaz rada vedela, kaj je čakalo ostale punce v podobni situaciji.

clock-img

16.12.2007, 22:24

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ja jst sem dobila klomifen...po 3 menstruacijah...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

18.12.2007, 12:39

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Živjo punce. A bi mi lahko katera napisala kaj sledi, če enostavne ne zanosiš v določenem času po laparo? Kje ste vse tiste, ki ste šle po laparo v kakšen drug postopek. Lepo prosim, če mi odgovorite sem že vsa zmedena in me zanima, kaj me čaka v januarju. Hvala že vnaprej.
lp

clock-img

18.12.2007, 13:22

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Odvisno od diagnoze. Če so ti pri laparoskopiji kaj odstranili, bosta najbrž še poskušala. Moji izvidi so bili vsi b.p. in ker vseeno nisem zanosila so me napotili kar na IVF. Po drugem poskusu imamo plusek. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem