writing-img

KAKO BOSTE PRAZNOVALE NAJDALJŠO NOČ V LETU!!!!!

clock-img

23.12.2004, 13:10

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

Mi še nič kaj sicer ne vemo, pikica:duda:, bo verjetno zaspala že pred polnočjo, tako da bo doma mir in tišina, mogoče bomo dali babici za popazit, mi pa mogoče skok na Pohorje!!!
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

23.12.2004, 13:15

clock-img

Anonimen

Mi se pa sedaj nekaj nagibamo k temu, da bi se šli popoldne kopat v Vodni park Bohinj, potem pa domov na večerjo (bomo dali pečenko kar v pečico na "tajmer" pečt). Ko se bomo najedli, bomo šli pa ven rakete spustit, take kot pri gasilcu Samotu!!!

clock-img

23.12.2004, 13:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nas tamal se bo do polnoci pomoje ene 2x zbudil tko da bom sla tudi jaz najverjetneje spat ze prej...pol pa ce bova ujela tisto odstevanje kul,drugace pa drugo leto :)

clock-img

23.12.2004, 13:21

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Doma.
Moja princeska je tako pridna, zaspi ob 9h, pa tja do 5h zjutri pančka, tko da bova lahko z očkotam nazdravla, pa mal raketke metala(je namreč dons celo goro raket prtresu domov, čeprav ve, da sem proti, ker se naša :kuza: boji)pa mal zaplesala, v glvnem se fajn mela:love::love:.Aja pa obiske mava napovedane:hudicek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

23.12.2004, 14:03

clock-img

Anonimen

tut doma. pikapoka gre ob 7h spat in je mir ke do ene 2h, 3h. midva bova pa kako fino večerjico si ubodla, mal nazdravla, počakala polnoč, pol pa v krevet :) sej ponavad je zmeri tko, nismo kaki hudi žurerji :)

lara

clock-img

23.12.2004, 14:14

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Upam da čim bolj pestro:)-
lp :sloncek::sloncek:

clock-img

23.12.2004, 14:42

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Mi bomo tudi kar doma.Niko bova pustila bedet tako dolgo kakor bo hotela oz. dokler ne bo omagala, Maša bo pa itak že ob 20. v meževi deželi. Malo bom pripravila dobrot kakšen tatarski biftek, pa malo pršuta. Pa se bomo veselili!!!

clock-img

23.12.2004, 20:54

clock-img

*

pencil-img

374

Bova se kar dojila pozno v noč do jutra kakor vsak dan...9nebesa

clock-img

23.12.2004, 21:02

clock-img

Anonimen

Ker živimo čist v centru, se bomo morali nekam odpeljat. Namreč spalnico imamo direkt na ulico in na velik parkirni prostor, kjer je letos organizirano silvestrovanje na prostem :grrr:

Odpeljali se bomo k tastu in tašči že ob 6h popoldne, ker ta mali že ob 7h zvečer zaspi. Tam bomo imeli tudi večerjo, pa malce pogovora - še dobro da se zlo fajn zastopmo... in tako bo po moje kmalu polnoč...

clock-img

24.12.2004, 12:07

clock-img

mtd

pencil-img

767

IMAMO TUD MI BOLJ ZBUJAJOČE SE NOČI, TAKO DA BOMO SPAAAAAALI, KOLIKOR BO MOGOČE, ŽURALI PA NASLEDNJE LETO, KO BO MALI ŽE VELIKI8)
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem